Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 20.04.2024, 12:11



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2011 » Вересень » 2 » Червоногородський турнір з волейболу
12:39
Червоногородський турнір з волейболу
     Організатори турніру - директор РКП «Заліщицьке туристичне бюро» Кучер В.І., Заліщицька РДА, Заліщицька районна рада, Заліщицька районна партійна організація «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»», відділ у справах молоді і спорту Заліщицької РДА, – приурочили змагання 20-ій річниці незалежності України.
      На жаль, як для самих учасників, так і для вболівальників, не всі запрошені команди змогли приїхати. Причиною тому стали несприятливі погодні умови, той факт, що зараз сезон відпусток, та економічний фактор. Та в змаганнях все ж взяли участь команди: «Сапсан –молодіжна», «Сапсан –ветерани» (м. Чортків), «ЧНУ»(м. Чернівці), «ВКН»(с. Нирків), та «ЗахідРемБуд» (м. Бурштин).
       Учасників турніру привітали директор РКП «Заліщицьке туристичне бюро» Кучер В.І., завідувач відділом молоді і спорту Заліщицької РДА Мамалига І.С., після чого була представлена суддівська колегія у складі: Шипітка Б.І. – головний суддя турніру, Пелих В.І. – суддя ІІ категорії, Пелих М.І. – суддя ІІ категорії.  
      Турнір виявився надзвичайно цікавим, оскільки команди, що брали в ньому участь, відзначалися високим рівнем підготовки, досвідом, та неабияким азартом.
    Гра принесла задоволення не лише гравцям, які мали нагоду перейняти майстерність у своїх суперників, але й глядачам, адже високий рівень професіоналізму та навиків не міг залишити байдужими нікого. Після відбіркового туру, були відібрані команди –переможці, котрі увійшли до фіналу. Тоді гості та учасники змагань мали можливість здійснити коротку мандрівку, ознайомитись із мальовничою природою цього краю, адже багато із них побували тут вперше. 
       В кінці першого дня змагань організатори запросили учасників і гостей турніру на святкову програму. Участь у ній взяли колективи Заліщанщини. Особливо хотілося б відзначити вихованців Заліщицького районного будинку дитячої та юнацької творчості, лауреатів, переможців всеукраїнських міжнародних конкурсів, квартет «Мальви» у складі: Чернічка Віктора, Юрійчук Ольги, сестер Андріяни і Роксолани Миронюк та їх керівника Іліщук Л.А;
гурт смт. Товсте «Траєкторія» у складі Тракало О., Білінський П., Стебничук С., Гоменюк П., Ярошанський Н., Бучацький гурт «FAKTORAEL» у складі: Фарбота В., Яворський І., Крицула С., Гнатів Т.; теребовлянський гурт «З ліва на право».
       Окрім того, Кучер В.І. організував розважальну програму, в яку були включені різноманітні конкурси. Їх переможці були нагородженні кубками, футболками, грамотами.
 
 
 Святково-розважальну програму вечора завершив святковий феєрверк.
       Місця для ночівлі всім гостям були відведені в ДОЗ «Ромашка», директором якого є Олюхна Л.П. Вона разом із своїм колективом дарувала увагу та турботу всім учасникам.  
Другий день турніру був ще більш насичений, оскільки фінальна гра визначала призерів, а ними стають кращі з кращих. Феєричне видовище, яке подарували глядачам гравці, було підкріплене шквалом емоцій зі сторони вболівальників.
      В перервах між іграми та виступами музичних колективів, своє програмне шоу демонстрували гості, які були запрошені Кучером В.І. з м. Чернівці. Учасники клубу «Берсерк» захоплювали глядачів реконструкцією подій XVIII століття, демонструючи техніку бою на мечах та стрільбу з луків і метання списів.
 

      Після закінчення турніру, за результатами кругової системи змагань перше місце здобула Чернівецька команда «ЧНУ», друге і третє відповідно «ЗахідРемБуд» (м. Бурштин) і «Сапсан-ветерани» (м. Чортків). Нагородження відбулось відразу ж після закінчення змагань, де директор РКП «Заліщицьке туристичне бюро» Кучер В.І. висловив подяку всім спортсменам за участь в змаганнях, і разом із головним суддею Шипітка Б.І. вручили командам-переможцям грамоти, дипломи та медалі, а команда «ЧНУ» отримала перехідний кубок турніру.
  Після нагородження учасників, були відзначені всі хто сприяв проведенню турніру, їм висловили подяку за допомогу та підтримку і вручили пам’ятні грамоти. Так, Мамалига І.С. вручив дипломи та пам’ятні призи Кучеру В.І., Шипітку Б.І., та Олюхній Л.П., і висловив їм безмежну подяку за допомогу, сприяння та участь в організації змагань. 
       Отак весело і невимушено ми щорічно робимо крок вперед у реалізації загальних планів та сподівань. Мета цього заходу була досягнута, адже активний спосіб життя пропагується не лише серед спортсменів, але й залучаються молоді люди . Завдяки таким заходам ми можемо показати інший спосіб відпочинку, скорегувати пріоритети молоді і надати їм можливість само реалізуватися.  


Переглядів: 1000 | Додав: manager | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]