Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 19.04.2024, 11:34



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2011 » Вересень » 20 » День туризму
14:13
День туризму
   Туризм одна з молодих та перспективних галузей яка позитивно впливає на розвиток інфраструктури нашого району. Вона автоматично сприяє та стимулює розвиток споживчого ринку, будівництва, торгівлі, сільського господарства, виготовлення товарів народного вжитку. Туризм об’єднує нас та дозволяє краще пізнати традиції та звичаї інших регіонів.
Наш район відзначається перспективністю розвитку туристичної галузі, оскільки природні та архітектурні пам’ятки захоплюють своїм різноманіттям гостей нашого краю. Та для того, щоб заохотити відпочиваючих необхідно піклуватись про місця їх розташування, проведення організованого дозвілля, поширювати інформацію про туристичну привабливість нашої місцевості та підтримувати в належному стані об’єкти туристичної інфраструктури. Даний вид діяльності був покладений районною владою на РКП «Заліщицьке туристичне бюро».
   У сфері інформаційної діяльності нами було розроблено декілька зразків наочної літератури, яка розповсюджується серед відпочиваючих. Окрім цього інформація поширюється за рахунок використання мережі інтернет. Ведемо співпрацю з обласним управлінням туризму у контексті обміну інформацією та досвідом роботи ( участь у тематичних семінарах та конфетенціях).
В рамках популяризації зеленого туризму на території району всебічно сприяємо власникам агросадиб в розвитку іх діяльності та залученню відвідувачів.
    Одним з привабливих туристичних об’єктів району є урочище «Червоногород». На сьогоднішній день забезпечуємо благоустрій території (встановлено смітники, організовано вивіз сміття) встановлено білборди, інформаційні вказівники, дороговкази на відрізку дороги Заліщики-Нирків та в урочищі.

 Студенти ЧНУ ім Ю. Федьковича під час відпочинку в Червоному
  
  З метою залучення більшої кількості відпочиваючих в Червоногороді нами організовано та проведено турнір з волейболу і концертна програма. 
Наша діяльність не обмежується внутрішнім туризмом, адже ми надаємо послуги не лише гостям, але й жителям району. Пропонуємо екскурсійні тури учням, студентам, трудовим колективам цікавими куточками України: природними памятками, релігійними святинями, різноманітні тематичні тури. Беручи на себе організацію екскурсійної поїздки ми займаємось оформленням всіх супровідних документів.
     Заліщанщина є перспективною для розвитку туристичної галузі, лише потрібно прикласти багато зусиль та праці, щоб запропонувати гідний уваги туристичний продукт.
                                                       
                                                             Директор РКП « Заліщицьке туристичне бюро»
                                                                                     Кучер В.І 


Переглядів: 806 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]