Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 20.04.2024, 11:24



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2015 » Вересень » 29 » День туризму, свято кожного!
16:12
День туризму, свято кожного!

Для Заліщицького району тема туризму завжди була актуальною через ряд причин: унікальні природні умови, багатий на пам’ятки історичний спадок та, що не менш важливо, привітність й працьовитість місцевого населення. Такий “мікс” подарованих природою багатств разом з цінними людськими якостями не може залишити байдужим жодного туриста. 
       У 2008 році Дністровський каньйон визнають одним з семи природних чудес України. 2010  був створений національний парк «Дністровський каньйон».  Це й не дивно, адже метою створення природного парку є збереження цінних природних та історико- культурних об’єктів. А природа каньйону вражає своїми скелястими берегами, численними водоспадами та печерами, лісистими місцинами, різноманіттям рідкісних рослин та тварин. Дністровський каньйон є найбільшим в Україні та одним з найбільших каньйонів у Європі. Крім того, територія каньйону багата на історичні пам’ятки - оборонні замки, давні храми, розкішні садиби. 
Враховуючи різноманітність й складність рельєфу, найзручнішим місцем для споглядання краси Дністровського каньйону є акваторія Дністра. Тому в районі Дністровскоко каньйону серед туристів стали популярними активні види відпочинку, такі як сплави (на катамаранах, байдарках, каноє, каяках, плотах та різних саморобних плавзасобах туристів аматорів), піші походи, кемпінг. 
Різноманіття туристичних маршрутів, видів відпочинку й місцин, які варто побачити, приваблюють на Тернопільщину туристів не лише з України, але і близьких закордонних сусідів. 
     Ми  проводимо також  роботи інформаційно-просвітницького характеру, прокладамо туристичні маршрути.  Наше РКП “Заліщанське туристичне бюро” організовує будь-які активні види відпочинку, надаємо усі необхідні послуги з прокату спорядження  для сплавів і походів, організовуємо власні тури, варіюючи маршрути в залежності від кількості днів, виготовляють інформаційні матеріали про туристичну привабливість району, створюють і розповсюджують відеоматеріали про красу Заліщанщини та багато іншого. Так, працюючи пліч-о-пліч, державними, комунальними й приватними устаноами “просуваємо” Заліщанщину як район, привабливий для туристів та любителів активного відпочинку. 
Що й казати, така діяльність сприяє розквіту економічного, культурного та соціального життя Заліщанщини. Розвиток туризму забепечить нові робочі місця, розширить спектр послуг, які надаються місцевим населенням, ознайомить туристів з історичними та культурними надбаннями регіону. 
Заліщанщина має величезний потенціал для розвитку туристично-рекреаційної галузі, потенціал, що подарований самою природою. Спільними зусиллями, ми розвиваємо цей потенціал, будуючи нову Заліщанщину - потужний, конкурентоспроможний туристичний регіон.
     Ще одним напрямком діяльності є організація екскурсійних поїздок для навчальних закладів адже мандрувати потрібно а особливо у юному віці. Доторкнувшись до  історичної спадщини , побувавши в цікавих  куточках країни, ознайомившись із звичаями традиціями  інших  регіонів діти матимуть більше світосприйняття, що впливатиме на  їх формування як особистості.

 

Переглядів: 641 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]