Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 23.04.2024, 21:48



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Грудень » 30 » Громада, перспективи розвитку.
17:46
Громада, перспективи розвитку.

Даний захід  пройшов в санаторії «Медобори», за участю провідних експертів зі всієї України та зібрав представників туристичної галузі області, територіальних громад, суб'єктів підприємницької діяльності області у сфері туризму. 

    Учасники заходу вивчили досвід провідних експертів і консультантів, щоб спільними зусиллями планувати розвиток туристичної галузі нашого краю, його туристично-рекреаційного потенціалу.  Саме туризм має зайняти вагоме  місце у  громадах і допоможе жителям не їхати закордон у пошуках роботи а самим створювати робочі місця. 
Захід відбувся в рамках реалізації програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки у співпраці з відділом туризму Тернопільською обласноі адміністраціі та громадською організацією «Туристична Асоціація Тернопілля». 
З вітальним словом до учасників форуму звернулися заступник голови ОДА Юрик Юрій, начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський, голова громадської організації «Туристична Асоціація Тернопілля» Наталія Волощук,
З актуальними доповідями виступив директор департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Іван Ліптуга, голова правління Української асоціації активного та екологічного туризму, Сергій Підмогильний, директор департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємства на селі Міністерства аграрної політики та продовольства України Андрій Стефанович, голова правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Володимир Васіл’єв, директор туристичної компанії «Оксамит - КЛ», почесний працівник туризму України Лідія Королюк.


Не менш цікавою була презентаційна частина форуму, яка ознайомила присутніх з кращими цьогорічними проектами, проведеними туристично-привабливими заходами в області, що відбувалися протягом року, презентує по дієвий календар Тернопільщини на 2017 рік. Закінчився форум туристичним вогником, новорічно-різдвяними вітаннями та дегустацію блюд приготовлених по стародавніх українських рецептах з різних регіонів. 
Цей форум стає хорошим стартовим майданчиком для всіх зацікавлених в розвитку туристичної галузі, також 2017 рік має  бути переломним у  туристичній галузі нашого регіону, тепер настав час нам об’єднатися щоб спільними зусиллями перейти від балачок до справи.  На нашу думку справа серйозна. Всі ми знаємо, що села наші сьогодні вимирають через те що немає роботи, ми переконані що немає перспективи для села і в майбутньому! – Це зовсім не так, потрібно  тільки повірити в себе  адже кожне наше село району має свої традиції, звичаї, кулінарію, свій історичних чи літературних героїв, природні та архітектурні пам’ятки.  Які є звичними для нас але ми забуваємо  про те що саме наш місцевий колорит  цікавить потенційного туриста і він  вже втомився  відкривати чуже  і настав час повертатись до свого а в нас є що показати проблема лиш в тому що ми не вміємо цим скористатися. Ми стоїмо на шляху створення громад і саме туризм має  зайняти визначне місце у наповнені уже нашого,  свого в близькому майбутньому бюджету громади. Всі переконані,  що турист потребує лише крутих готелів, мотелів і ніхто в село  від благ сучасного міста не схоче їхати в село. Це не зовсім так! З’являється  багато туристів, які  є прихильниками домашнього розміщення, домашнього харчування , ознайомлення з побутом  людей, що проживають у селі. 

Початок своєї справи не потребує  вкладання значних  коштів потрібно просто проявити  творчий підхід, та використати свою особливість  зробивши її родзинкою і цим  знайти свого туриста.  В селах є багато  закинутих хатин або ж  сім’я,  що  може ділитись з   туристом на певний період часу своїм житлом та надавати  послуги з харчування дозвілля майстер класи по приготуванні їжі, вишивання, годування свійських тварин чи доїння корів тощо. На перший погляд багато хто здивується,  що його буденна  зайнятість  може  бути цікавою для інших, ще й приносити  гроші і саме головне, щоб надавати послуги щодо розміщення  до 10-ти ліжко-місць  не обов’язково бути підприємцем! 
Запорукою успіху слугуватиме  і те , що  для  жителів великих міст,  молодого покоління та дітей, які не знають звідки береться яйце, як появляються курчата, звідки береться молоко та багато іншого що вони знаходять на полицях супермаркетів. Сільський зелений туризм  допоможе міським жителям  доторкнутись до  своїх витоків, вивчити звичаї, традиції, обряди та відчути смак справжніх домашніх продуктів.
Тому наше Заліщицьке туристичне бюро запрошує до співпраці  творчих небайдужих людей до майбутнього нашого регіону та до самих себе. Ми підкажемо, порадимо, придумаємо напрямок вашого розвитку, будемо розміщувати інформацію про  ваші послуги  в мережі інтернет та заохочувати  туристів звертати увагу на ваш продукт та  активно займатися його промоцією.
Заліщицьке туристичне бюро створює базу  туристичних послуг нашого регіону де кожен турист знайде собі до вподоби  саме вашу послугу щодо проведення екскурсій, харчування, поселення, перевезення, прокату тощо. Всім хто має бажання  зайнятись своєю справою звертайтесь м. Заліщики вул. Ст. Бандери 66. Тел. 097 762 31 64  Turbyro@meta.ua

 

Переглядів: 748 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]