Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 29.03.2024, 18:22



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Березень » 6 » Історія та культура для виховання свідомого молодого покоління.
11:37
Історія та культура для виховання свідомого молодого покоління.

   Тому з такою метою та щоб   зрозуміти тонкощі  театрального мистецтва та можливості в учнів складати власну думку про кожну виставу; виховання свідомого, освіченого глядача і, нарешті, щоб навчити учнів любити театр, учні  Нирківської ЗОШ  I-III ступенів разом з викладачами Максимович О.П та Довганюк Г.Г. здійснили поїздку до Чернівецького драматичног  театру ім. О. Кобилянської

    Та свою екскурсію ми почали  із відвідин Чернівецького  національного університету ім. Ю. Федьковича, який належить до пам’яток архітектури, котрі перебувають під охороною ЮНЕСКО, щодня до якого приїжджають сотні туристів.

Так  того дня і ми долучились до лав  туристів.  Універстет є одним із найстаріших класичних університетів в Україні. Розташований у величній будівлі сучасних Чернівців –  комплексі, спорудженому в 1864-1882 рр. як резиденція буковинських митрополитів за проектом відомого чеського архітектора Йосифа Главки. Знайомство із закладом почалось з екскурсії двором, церквою, садом та коли відвідали  аудиторії, зали в середині приміщення аж дух перехоплювало від тої краси адже не кожен відвідувач може  побачити всі зали закладу.

  

    Під враженнями ми вирушили далі  згідно  програми нашого туру і вже очікували  гри акторів театру. Ми бачили гаснучі вогні кришталевих люстр і сірі сутінки великої зали, наповненої диханням і легким шерехом красивого вбрання. Ми  відчували радісне чекання великого чуда, ім'я якому — мистецтво. Того дня нашій увазі було представлено виставу  Різдвяна ніч, хоч багато  хто здогадувався про  події вистави але  гра акторів, декорації кожної миті полонила нас.

            Подорож того дня не закінчилась і згідно програми поїздки ми вирушили на пішохідну екскурсію відвідали площі міста як Філармонії, Турецьку, Соборну, Головну пройшлись вулицею Л. Кобилянської. Пішохідна екскурсія зачарувала дітей та ми вирушили далі  до цукеркової майстерні де діти відвідали майстер клас та посмакували справжніми цукерками. На завершення нашого насиченого на події дня ми завітали до розважального центру де кожен знайшов собі  заняття до вподоби.

     Дорогою додому  діти згадували  про події того дня наспівували улюблених пісень та мріяли. Багато дітей захоплені побаченим ділились планами на майбутнє в якому  є бажання поступати до Чернівецького національного університету. Хай  щастить кажемо ми і до наступних подорожей. Хочемо подякувати педагогічному колективу та дирекції школи  за виховання молодого покоління.

   Також нагадаємо усім, що подорожі є невід’ємною складовою виховання дітей. Пропонуємо тематичні поїздки до свят Великодня, свята , що наближається а також цікаві міста, історичні, природні, архітектурні пам’ятки України та активний туризм як завжди пропонуємо школярам, студентам, трудовим колективам.

Більше фото тут 

 

Переглядів: 720 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]