Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 29.03.2024, 11:46



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2017 » Грудень » 31 » Як і де зустрічати Новий Рік жовтого Собаки?
12:43
Як і де зустрічати Новий Рік жовтого Собаки?

Після двох років владарювання вогняної стихії правити на Землі буде Жовта Земляна Собака, тому запанує спокій і врівноваженість на що дуже сподіваємось. Рік цієї тварини принесе благополуччя кожній людині, розуміння у сімейних відносинах і успіх у всіх сферах життя.

Багато людей задаються питанням, як потрібно зустрічати 2018 рік – рік Собаки, щоб не образити її заслужити прихильність. Незалежно від того, який бюджет виділено на святкування Нового року або де ви хочете провести свято, варто прислухатися до порад астрологів. Це може заручитися підтримкою Собаки до наступного року. 

Як зустрічати 2018 рік Собаки: рекомендації астрологів
Згідно з китайським календарем, 2018 рік пройде під заступництвом Жовтої Земляний Собаки. Це тварина принесе людям мир і добро. У сім'ях запанує розуміння і любов. Самотні люди можуть знайти свою другу половинку. Всіх чекає благополуччя і успіх в особистому житті, роботі та інших сферах життя. 
У рік Собаки світ відкритий для подорожей. Відданість і працьовитість цієї тварини дозволяти досягти великих висот. Щоб рік приніс благополуччя, при зустрічі Нового 2018 року слід дотримуватися наступних рекомендацій: 

Відмінним рішенням стане святкування в колі близьких і рідних людей. Пес обожнює бути поряд з людьми, які дорогі його серцю.

У новорічну ніч веселіться від душі. Влаштуватися зручніше біля телевізора для перегляду «Блакитного вогника» – погана ідея краще вирушайте до ялинки на центральний майдан міста там буде програма від міської ради Заліщик. Влаштовуйте різні ігри та конкурси, танцюйте і смійтеся. Головне – не дайте тузі і смутку проникнути в будинок.

Неважливо, де ви вирішили зустрічати Новий рік, головне, щоб вам було весело, а навколо були люди. Собака – смілива і рішуча тварина, тому новорічна ніч відмінно підходить для втілення сміливих ідей.
Щоб догодити Господареві 2018 року, при виборі вбрання необхідно віддавати перевагу: Жовтого кольору, який приносить радість і тепло, допомагає позбутися стресів і депресії, символізує романтичну любов і ніжність. Коричневого кольору, всі відтінки якого принесуть вам добробут і успіх. 

А ось від яскравих вогняних червоних і відтінків, а також леопардового забарвлення варто відмовитися, так як вони можуть дратувати Собаку. Необхідно вибирати стильні, але стримані вбрання, оскільки Господар року не любить екстравагантність. Це можуть бути і сукні в підлогу, і стримані брючні костюми, карнавальні вбрання. Чоловікам також варто відмовитися від чорних і сірих костюмів і підшукати наряд в жовто-коричневій гамі. 

Нехай всім щастить в НОВОМУ РОЦІ!

 

Переглядів: 740 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]