Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 23.04.2024, 14:30



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Червень » 6 » Літні канікули час подорожей!
18:51
Літні канікули час подорожей!

 Адже театр  – це спосіб усвідомлення самого себе, адже включаючись у процес гри учні вчаться жити в сучасному світі маючи можливість приміряти до себе різні образи, розкріпачити свою уяву, опанувати цінності культури і знайти безліч корисних умінь. Під час перегляду учні усвідомлено слухають текст, спостерігають за грою акторів дітей, яскраво представляючи себе на сцені, активно знайомляться з розвитком дій. Сучасний театр доставляє багато радості, приваблює своєю яскравістю, барвистістю, динамікою, впливає на глядачів.

Тому з метою   розуміння тонкощів  театрального мистецтва та можливості в учнів складати власну думку про кожну виставу; виховання свідомого, освіченого глядача і, нарешті, щоб навчити учнів любити театр, на початку літніх канікул учні Заліщицької спеціалізованої школи I-III ступенів ім. О. С. Маковея разом з Вчителями Куца В. М., Кожушко С.М., здійснили поїздку в Чернівецький драматичний  театр ім. О. Кобилянської
 Захоплені архітектурою міста та самим переїздом адже для більшості дітей це була перша поїздка ми потрапили в театр де  побачили гаснучі вогні кришталевих люстр і сірі сутінки великої зали, наповненої диханням і легким шерехом красивого вбрання.

Діти   відчували радісне чекання великого чуда, ім'я якому — мистецтво. Того дня для дітей було представлено дитячу виставу в якій акторами були теж діти. Таке дійство викликало багато позитивних емоцій і кожен уявив себе актором на сцені і переживав за позитивних героїв та всі ми разом допомагали  щоб добро перемогло зло.
             Набравшись багато позитивних вражень від побаченого та нафотографувавшись досхочу ми на хвилях позитиву вирушили додому. незабутніх вражень, інтелектуального збагачення, дізналися багато нового, набули безцінного досвіду, відпочили, відновилися.  Саме тому й надалі  ми, Заліщицьке туристичне бюро, працюємо у напрямку подальшого розвитку такої плідної співпраці з навчальними закладами, для продовження традиції таких поїздок. 
 

 

Переглядів: 762 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]