Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 28.03.2024, 20:01



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Молодь багацтво держави!
10:40
Молодь багацтво держави!

Спартакіада була зорганізована Тернопільською обласною радою та присвячена Покрову Пресвятої Богородиці.  У ній взяли участь кращі   команди  спортсменів-аматорів, які перемогли у сільських спортивних іграх у кожному районі Тернопільщини. Заліщанщину представляла Нирківська сільська рада переможець огляду конкурсу Тернопільської області фізкультурно-спортивного товариства «Колос», як «Краще спортивне село 2014року». Очолив команду  голова сільради Безушко І.П якого перед початком спартакіади відзначили кубком, вимпелом, грамотою  які вручив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський, заступник голови обласної ради Олег Боберський, заступник голови ОДА  Леонід Бицюра.

Команда Ниркова представлена спортсменами аматорами за підготовку яких відповідав вчитель фізичного виховання Нирківської ЗОШ I-III ступенів Базюк М.Р. адже більшість учасників змагань то  його вихованці, якими  безумовно можна гордитись,  саме тому  сьогодні надзвичайно важливий зміст спортивної підготовки він набагато глибший, зважаючи на події в Україні. Бо саме  зараз уся наша країна зрозуміла, що може бути агресія. І, безумовно, щоб дати відсіч і захистити свій край,  потрібні і фізична підготовка, і ії спортивна наснага, і сила духу, яку дає спорт . Це розуміє і кожен житель в якому  живе почуття патріотизму, нескореності та любові до своєї неньки України. Саме тому ми гордимось нашою учасницею ученицею 11 класу Нирківської ЗОШ  Максимович Надією яка виборола перше місце з віськово-прикладного виду спорту (розборка і зборка  автомату).

Такий вид  спорту вперше за роки Незалежності України набирає популярності. Не дивлячись що таке заняття вважається більше  чоловічим видом спорту і  Надя була однією дівчиною вона перемога  її результат не залишив хлопцям учасникам змагань жодного шансу на перемогу.  Також Михайло Забчук був  поза конкуренцією, ще один вихованець Михайла Романовича, який  виборов перше місце  у метанні гранати  і з першої спроби показав результат який видався не  під силу іншим учасникам.

 " />

Того дня змагання показали хто є кращим на рівні області,  за результатами змагань  наша команда ввійшла в десятку найкращих команд  Тернопільської області.

 Змагання відбувалися поблизу обласного центру тому взяти участь потрібно було фінансового забезпечення команди. На прохання спонсорської допомого радо відгукнувся Віктор Шепета кандидат у народні депутати, який балатується по нашому  виборчому округу. Віктор Шепета сам родом з Чорткова і підтримує молодь не тільки свого регіону він вважає, що за молодими майбутнє і пора дати молодим шанс взяти участь у розбудові нашої молодої демократичної держави адже керувати державою мають справжні патріоти, люди сильного духу та переконання а не політики які бігають із партії в партії.

Слова вдячності від  за фінансову підтримку команди  Барчуку О.О. та жителю села Николяк Б.М. Керівникові ПСП «Надія». Наше суспільство дійшло до усвідомлення того що молодим потрібно давати дорогу не дивлячись на політичні амбіції, головною метою кожного з нас має стати перед усім наша держава. Ми можемо дати відсіч агресорові наша молодь на рівні з дорослими захистить свій край, в нас  фізична підготовка, спортивна наснага, сила духу. Слава Україні!

Переглядів: 719 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]