Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 25.04.2024, 06:40



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2014 » Грудень » 27 » "Повертайтесь живими"- такі дитячі побажання цьго року в наших діток.
22:11
"Повертайтесь живими"- такі дитячі побажання цьго року в наших діток.

     А найменші дітки загальноосвітньої школи I- III ступенів №2 разом з своїми вчителями Грабар М.А., Гуменюк Л.Я., Коцмирою Г.Е. та Волощук О.І. вирушили у мандрівку в засніжені Карпати , щоб відвідати маєток Святого Миколая, який знаходиться на території національного природничого парку «Гуцульщина» неподалік Косова в турі « В гостях у Миколая» від Заліщицького туристичного бюро. Всіх вразила унікальність садиби дитячого покровителя – невеликий чарівний будиночок, який наповнений святковим ароматом і духом прийдешнього свята.

Свіже карпатське повітря та запах хвойних дерев живили дітей енергією,що сприяло справжнім веселощам. І дорослих, і дітей зачарував автентичний дерев’яний будиночок – міні-музей, де слухняним дітлахам можна все: посидіти за столом Святого Миколая, полежати на його ліжечку, подивитися у його чарівне віконечко, торкнутися подушок, на яких відпочиває щедрий дідусь…

 

Маленькі туристи відвідали облаштований робочий кабінет та світлицю Святого Миколая, де він разом зі своїми помічниками працює без вихідних весь рік, а в ніч на 19 грудня запрягає коней і на санях виїжджає з маєтку – розповідали його помічники. Скільки цікавого діти побачили і почули! Дізнались, як люди вітали одне одного з Різдвом Христовим та Днем Святого Миколая у давні часи. Побували у кімнаті старовинних ялинкових прикрас. Побачили іграшкових Дідів Морозів та Санта Клаусів, які зайняли у кімнаті цілу полицю. Вони були виготовлені у різних країнах світу і надіслані до маєтку в подарунок. А яке захоплення викликала кімната-музей природи, яка розповіла про тварин та рослини мальовничих Карпат. У кімнаті відпочинку діти зручно розмістилися на різьблених дерев’яних лавах, виглядали у віконце, милувалися природою і розмірковували, про що розкажуть найшанованішому в Україні святому. А як приємно було у майстер-класі власними руками виготовити для себе іграшку із спеціальних заготовок!

Ці іграшки дітки захотіли передати воїнам АТО. Та найхвилюючішим моментом була зустріч з самим Святим Миколаєм!

Діти співали пісні , декламували вірші про Святого, розповідали про свої захоплення та мрії, вручили йому листи, просячи передусім здоров’я собі та батькам. Та найбільшим побажанням було – повернутися нашим захисникам додому живими. На нашу думку, така поїздка запам’ятовується надовго, наповнює серця і дорослих, і дітей особливим світлом. Це дивовижно казкове місце! Ми бажаємо всім малятам хоча б раз у житті приїхати сюди і на власні очі побачити казку, яка живе саме тут! Хочемо від нашого туристичного бюро подякувати дирекції школи, вчителям за їхню клопітку роботу у вихованні наших діток. Адже тепло, подароване дітям, любов, добрий приклад - основа успіху у такій непростій роботі, від якої залежить майбутнє нашої держави.

Відео тут

Переглядів: 809 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]