Вітаю Вас Гість | RSS

Середа, 24.04.2024, 08:40



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2015 » Листопад » 28 » Проект «Тролейбус щастя» на тему «TERNOPIL’YA Туристичне» успішно втілено до життя!
20:43
Проект «Тролейбус щастя» на тему «TERNOPIL’YA Туристичне» успішно втілено до життя!

Уже всім давно відомо що потрібно створювати умови для туристів тоді і туристи  самі будуть  стимулювати  розвиток та розширення спектру надання туристичних послуг. На Тернопіллі багато цікавих об‘єктів але потрібно  інформувати туриста про наявність таких та допомагати не байдужим у цій  добрій справі.

 Так Львів, Вінницю  прикрашають тематичним громадським транспортом тому радіємо, що нарешті і у Тернополі запроваджують такий інформаційний громадський транспорт. Адже багато людей  і гадки не мають про наявність наших туристичних об‘єктів. Добра справа адже за кордоном відпочивати сьогодні  дорого!  Краще туристам залишати свої кошти  відпочиваючи в Україні  і цим вони  допомагатимуть  розвиткові такої молодої галузі що  потягне з собою і розвиток інших галузей.


Туристичний тролейбус –  це проект, що став можливий завдяки  працівникам департаменту туризму Тернопільської ОДА, координаторів проекту Галини Полюги та Галини Головко ТНПУ ім. В. Гнатюка.


 Наше Заліщицьке туристичне  бюро надало  інформації про наші туристичні об‘єкти. Так тролейбус прикрасили фото панорами міста  Заліщики, Джуринського водоспаду та фото туристів що відпочивають у Дністровському каньйоні сплавляючись на катамаранах річкою Дністер

Спонсорами проекту виступили: РКП "Заліщицьке туристичне бюро", Центр вільного часу "Панорама", Комплекс "Мішин-Сіті" та туристична фірма "Рід-Тур". 

На нашу думку потрібно розвивати та зберігати наші туристичні принади і це робота кожного з нас від простого жителя до підприємця та керівників району, області. На даний час нам першочергова задача  зацікавити, проінформувати  туриста відвідати  наші принади і надалі працювати та вдосконалювати  туристичну інфраструктуру. Тоді кожен матиме зайнятість від власників готелів, садиб, магазинів, як дрібних так і великих підприємців до жителів села адже турист щось мусить їсти, десь спати, щось купить на згадку…

 
Така робота по інформуванні людей на громадському транспорті не є новинкою але потрібна  та  на даний час доречна, адже за  туризмом майбутнє і потрібно  хоч якось зацікавлювати  людей відвідувати Тернопілля яке не закінчується самим містом Тернопіль а більшість цікавих туристичних об‘єктів знаходяться  у  різних районах Тернопільської області. Хочеться і надалі щоб про райцентри не забували і допомагали  не тільки порадами а бодай такими  рекламними заходами  тощо. 

Тернопілля туристичне пропонує відпочинок від екскурсій одного дня так до багатоденних мандрівок екскурсійними об‘єктами регіону. Крім архітектурних пам‘яток, Тернопілля  також відоме Дністровським каньйоном який визнаний 7 чудом України а деякі  надбання мають славу світового значення.
    
    Тому наше Заліщицьке туристичне бюро і взяло активний напрямок на розвиток  активного туризму у Дністровському каньйоні адже тут є що показати  найвибагливішому туристові. Кожен знайде тут щось цікаве та особливе!. Каньйон захоплює не тільки новачків але і  вже бувалих туристів адже кожна мить у каньйоні Дністра є неповторною і скільки разів ви б не відпочивали тут то все рівно кожного разу  знайдете  для себе щось нове. Краса каньйону відкривається з  берегів коли ми споглядаємо у далечінь милуючись  краєвидами.  А для детального вивчення природи Дністровського каньйону ми пропонуємо сплави на катамаранах. Самі сплави є безпечними і не потребують  спеціальних навиків і вмінь та підходять для сімейного відпочинку без вікових обмежень, адже що таке вік людини? На нашу думку людині стільки на скільки вона себе відчуває тому ми всі юні і красиві  мандрівники.  Та неймовірні враження у туристів викликають краса каньйону, яку вони спостерігають із водяного плеса сидячи на катамарані. До багатьох гарних місцин каньйону важко  не тільки дістатися але і побачити зі сторони берега а під час сплаву порошу дуже, насолоджуйтесь, фотографуйте, відвідуйте.

  Вражень від такої мандрівки вистачить вам на весь рік. А наше вигідне географічне розташування запорука гарного відпочинку та швидкого, якісного вирішення організаційних питань. Думаємо, що в скорому майбутньому Заліщики туристична перлина Тернопілля, стане ще і столицею водного туризму у Дністровському каньйоні.


 

Переглядів: 723 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]