Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 25.04.2024, 06:50



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Проведення святкування Дня туризму.
15:06
Проведення святкування Дня туризму.

 

   Всі запрошені райони демонстрували свої здобутки та напрацювання у сфері надання туристичних послуг.  
   Окрім об’єктів інфраструктури , своїм різноманіттям захоплював вибір пропонованих маршрутів. Адже сюди входили не лише автобусні маршрути, але й пішохідні екскурсії, спелеотуризм та різноманітні водні атракціони. 


   Відзначився Заліщицький район роботами народних майстрів які були представлені директором районної дитячої художньої школи І.І Андрійчук. Нами було представлено інформацію щодо інфраструктури Заліщицького району, інформацію про сферу діяльності нашого підприємства не лише як інформаційного бюро, але і як повноцінного суб’єкта туристичної діяльності. Спільно з відділом культури і туризму в особі завідуючого відділом О.М Безушко нами було представлено широкий асортимент наочної літератури, рекламної продукції, відео матеріалів. Це було відзначено організаторами заходу – обласним управлінням з питань туризму, які висловили вдячність всім учасникам заходу, та відзначили , що мають надію на плідну співпрацю та примноження досягнень у цій сфері в нашому районі та області в цілому.
  Урочиста частина розпочалась з відзначення міською радою Тернополя активних тернополян, які долучились до розвитку туризму. Грамоти та подяки отримали керівники туристичних фірм та готелів, краєзнавці та екскурсоводи, медики та студенти-волонтери, які допомагали під час проведення чемпіонату Європи з водомоторного спорту.
 На прес-конференції були також обговорені питання, що стосуються ринку екскурсійних послуг, розвитку внутрішнього туризму області, відпочинок та оздоровлення в оздоровчих комплексах області, а також стан виїзного туризму на Тернопільщині.

Переглядів: 830 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]