Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 19.04.2024, 18:09



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2014 » Квітень » 8 » Rafting або сплав по нашому!
19:23
Rafting або сплав по нашому!

 Для такої мандрівки достатньо вихідних днів, якщо ви дуже зайняті але бажаєте відпочити. Тому, що Сплав на катамаранах підходить для одноденної сімейної прогулянки також багатоденних експедицій річкою Дністер.

Одним із напрямків активного туризму є сплави на катамаранах по річці Дністер.Сплав на Дністрі - чудова можливість відпочити активно, засмагнути, накупатись та отримати позитивні емоції.

     Наші тренери подбають про безпеку сплаву, ознайомлять з азами техніки веслування та безпеки на воді, проведуть пізнавальні екскурсії до цікавих місць краюПід час сплаву, екскурсії у цікаві природні та історико-архітектурні перлини західного регіону.  Адже наша країна – це край замків і храмів, де кожне місто, містечко чи селище – хранитель шматочка історії. Звідки не хочеться повертатися не побачивши кожен з них, не почувши усі легенди про них, не доторкнувшись до чарівної атмосфері їх оточуючої а Дністровський каньйон - це непрочитана книжка які мільйони років. Під час "читання" якої ви  зануритесь в минуле  та на свої очі побачите складні процеси формування земної кори в розрізі.

 Саме на катамаранах мандруючи ви підпливете  до чудових  місць, яки з берега не побачиш, які залишаються майже недоторканими. Також флора та фауна каньйону не залишить Вас байдужими, відкриєте для себе світ, який  зовсім поруч!



 

Останнім часом в наш побут увійшло багато нових слів і понять. Сюди ж можна віднести і слово «рафтинг». Це слово походить від англійського слова «raft», що в перекладі на російську означає пліт. В даний час сучасний рафт з традиційним дерев'яним плотом має зовсім мало спільного. У сучасному розумінні рафт - це надувний човен спеціальної конструкції або надувні балони з’єднані між собою трубками, виготовлена з сучасних матеріалів, і яка може вміщати від чотирьох осіб. Наші Катамарани вміщують групи 7-9-16-18-25 і більше чоловік. Пліт вміщує до 15 чоловік. Сплав також підходить для проведення корпоративів. Живіть активно - відпочивайте знами!















 

Переглядів: 995 | Додав: shef1 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]