Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 25.04.2024, 18:52



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2015 » Грудень » 31 » Різдвяний дух на вулицях маленького Парижу.
18:54
Різдвяний дух на вулицях маленького Парижу.

Так з гарним настроєм у теплий зимовий день ми вирушили з дітками  Заліщицької Державної Гімназії під керівництвом класного керівника Грушко Н. А до міста Чернівці що поправу можна називати його маленьким Парижем. Крім особливої архітектури будівель міста тут  справді панує різдвяний дух., на багатьох площах міста та вуличках стоять різдвяні шопки, ялинки та різні прикраси що сповіщають про наближення Нового Року та Різдва Христового.  Незважаючи на те що під ногами не хрупотів сніжок настрій в нас був веселий від пішохідної екскурсі містом. Ми відвідали Турецьку площу, пройшлись чарівною вулицею О. Кобилянської. 

Відвідали шоколадну та цукеркову майстерні, побачили головну ялинку, справжнього Діда Мороза та красиву снігуроньку, відвідали каток, побачили хату Діда Мороза де слухняні дітки отримують дарунки.

З зацікавленістю зазирнули до Драматичного театру та з нетерпінням  попрямували до  3D кінотеатру в якому на нас очікувала примєра фантастичної кінострічки «Зоряні війни: Пробудження сили». Сам фільм дехто вже бачив  в мережі на піратських сайтах але враження справді інші, неймовірні коли на величезному екрані та з спец ефектами ми переживали  за наших героїв у справді фантастичній сазі, що встановила рекорд серед інших картин по   переглядах.  


   З неймовірними враженнями ми подались до  розважального центру де досхочу накатались на ковзанах, награлись різних ігор та просто весело і дружньо провели час. Відпочили, зарядились позитивною енергією , набрались сил щоб гарно провести старий рік та гарно з колядою провести свята. Під час переїзду ми колядували і то насправді  різдвяний дух зайшов у наші серця і ми з нетерпінням  очікуємо наші свята.
Такі екскурсійні поїздки на довго залишаться у нашій пам’яті, вони несуть у собі пізнавальний, виховний характер. Відкривати красиві місця, що зовсім поруч, місця, що  не поступають по своїй красі Дрездену, Празі та іншим Європейським містам. Від нас особисто велика радість в тому, що ми беремо активний курс на розвиток туризму і прикрашаємо свої міста та зберігаємо іх автентичність а нам є що показати і над чим працювати! 
Користуючись нагодою хочу привітати всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим! Побажати нам усім миру, здоров’я, любові, достатку, розуміння, нових відкриттів, досягнень, цікавих мандрівок в 2016 році, щоб усі негаразди залишились в минулому.

Переглядів: 684 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]