Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 25.04.2024, 07:34



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2011 » Листопад » 10 » Відвідини фестивалю "Кам*янець-Земля героїв"
18:41
Відвідини фестивалю "Кам*янець-Земля героїв"

  На наших очах  постало відтворене покоління справжніх воїнів, втілене учасниками із України, Білорусії, Росії, Польщі та Шотландії. А реконструкція старовинного балу ХVII століття із автентичними танцями та бездоганними старовинними мотивами здатна викликати культурну манію навіть у будь-якого найбільш затятого скептика. Свої неабиякі вміння продемонстрували і ремісники, втаємничивши нас у містичний ритуал створення звичних нам речей за старовинною технологією.
   Історія Кам'янця-Подільського нараховує більше 700 років. Кожен камінчик бруківки, що збереглась тут з незапам'ятних часів, має свою унікальну історію, овіяну сотнями легенд. За кількістю пам'яток Кам'янець поступається лише Києву та Львову. Тому саме тут актуальніше, ніж будь-де , постало питання проведення фестивалю. Не здивувала велика кількість охочих відвідати таке дійство , на собі відчути терпкий запах пороху та гостроту військового протистояння, муштру, постріли , маневри. Глядачі фестивалю мали змогу відвідати місцевий гарнізон і середньовічне місто ремісників, побувати на військових маневрах в Старій фортеці, помилуватися танцями епохи Сарматизму, послухати класичну і народну музику, виступи кобзарів та етно-гуртів
    Кульмінацією фестивалю «Кам’янець – земля героїв» стала реконструкція битви між збройними військовими підрозділами ХVII століття. Кожен гість мов змогу поринути в епоху Сарматизму, яка ожило серед Кам'янецьких стін.

    



    Разом з групою із зхопленням  за подіями спостерігала учениця 9 А класу Спеціалізованої школи I-IIIступенів ім. О.С Маковея м. Заліщики Буринюк Ірина.  Набралась незабутніх вражень після екскурсіїї фортецею в театралізованому супроводі козаків-оборонців, побачила військову муштру, бій за честь дами, наметове містечко  учасників фестивалю, майстер-класи з придворних танців гостей з Пітеру, виставу 17 століття, брала участь у конкурсах та забавах.  

 Завдання  було складним  я теж спробував.... 

 Екскурсія містом

 Фото з учасниками фестивалю.


Вечірні розваги та концертна програма Українських та закордоннх гуртів.


  

  

Переглядів: 923 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]