Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 28.03.2024, 23:02



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2017 » Березень » 15 » Заліщики туристичні, слава курортного містечка
15:04
Заліщики туристичні, слава курортного містечка

Всі передумови для того, щоб стати одним з найбільших туристичних та рекреаційних центрів України є у міста Заліщики. Це найпівденніший районний центр Тернопільської області - затишний європейське містечко з багатою історією. Чи не закохатися в нього неможливо! Тут сконцентровано все, що потрібно: теплий клімат, найчистіший живописний Дністер, унікальний Дністровський каньйон, безліч історичних місць, зручна інфраструктура. Туристичне бюро міста Заліщики запропонує вам масу різноманітних туристичних послуг серед яких сплави річкою Дністер, екскурсії по місту, поселення (хостел, готелі міста Заліщики), харчування туристичних груп, організація відпочинку, трансфер, адже місто по праву можна сказати, було у самих витоків українського і європейського туризму.

 

 

На початку минулого століття Заліщики були одним з головних туристичних міст Польщі, до складу якої входило місто. Саме сюди з'їжджалися забезпечені поляки за тим, щоб повноцінно відпочити і оздоровитися в тутешньому дивовижному мікрокліматі. А вже вони знали толк в хорошому відпочинку! Весь теплий сезон з ранньої весни до пізньої осені в місті Заліщики працювали готелі, пансіонати, ресторани, сувенірні лавки, театри, спортивні клуби, розраховані на примхливого туриста. У ті роки курорт брали до 8 тисяч туристів за один сезон.

Заліщики мають багату історію. Люди селилися дуже давно в цих мальовничих місцях, свідченням чого є численні археологічні знахідки. Так, в місцевому музеї можна побачити артефакти часів пізнього палеоліту, трипільської, раннеславянской і давньоруської культур. Вперше населений пункт Заліщики згадується в письмових джерелах 1340, а з кінця 18 століття місто мало Магдебурзьке право. Заліщики багато разів опинялися під владою різних держав: Польщі, Австро-Угорської імперії, Османської імперії, Радянського Союзу. Зараз в незалежній Україні нам треба зробити все можливе, щоб відродити цю перлину туризму, адже Заліщики туристичний край і завжди чекає своїх гостей.

Вам неодмінно слід поглянути на трьохсотлітній костел Святого Станіслава, колишній палац баронів Бруницьких, де зараз знаходиться старий парк, там раніше була оранжерея і літній театр. 

Заліщики екскурсії містом, пропонуємо кілька екскурсійних маршрутів містом  серед яких і пішохідні та автобусні з відвідуванням славнозвісної панорами міста Заліщики. Також пропонуємо послуги гід, екскурсовода, оренду автобуса з водієм погодинно. Для туристів, що хочуть спробувати щось нове креативне - запрошуємо на сплави річкою Дністер, як то сплави Дністром одного дня так і сплави Дністровським каньйоном на кілька годин. Також екскурсійні поїздки , пікнік екскурсії Джуринський водоспад, печери Тернопілля серед яких печера Вертеба, Кришталева, Оптимістична, скельний храм у скелі с. Монастирок. Також екскурсії містом Камянець-Подільський, Чернівці, Хотин, Карпати...

Багато пам'ятників архітектури не збереглися до наших років, так ратуша міста Заліщики залишилася тільки на гербі міста. Обов'язково потрібно поглянути на Заліщики з висоти протилежного берега - перед вами відкриється запаморочливий вид, напевно знайомий, адже панораму міста Заліщики часто можна побачити на фото і на листівках. Велич і спокій справжнього європейського міста зачаровує і підкорює кожного, хто тут побував.
Але не тільки історія і архітектура здатні здивувати гостей міста. Туризм в нашій країні стрімко розвивається і одним з найпопулярніших напрямків активного відпочинку є сплави річкою Дністер. Заліщики - відмінне місце для сплавів (рафтингу) - так називають сплав по річці Дністер на каяках, катамаранах або інших плавзасобах. Місцеве  туристичне бюро Заліщики  допоможе кожному, хто прагне до активного відпочинку серед красот Дністровської природи. Сплав по річці Дністер відмінно підійде і для одноденної сімейної прогулянки і для серйозних багатоденних подорожей і експедицій. Це чудова можливість відчути себе справжнім підкорювачем водної стихії, засмагнути, оздоровитися, помилуватися красою природи Дністровського каньйону, про яку можна говорити нескінченно. Заліщики як бачимо  вже століття розвиває водний туризм, як тоді так і тепер Заліщики запрошують туристів на відпочинок на річці Дністер. Також організовуємо сплави річкою Серет.


Обов'язково спробуйте сплав по річці Дністер - сучасне популярне і дуже перспективний захоплення для сміливих, цілеспрямованих активних, молодих душею туристів. Море задоволення, драйву, екстриму та незабутніх вражень гарантовані кожному, хто наважиться на сплав по Дністру!

Реєстрація учасників та бронювання відпочинку

Ціни сплав річкою Дністер на каяках катамаранах

Каяк сплави Дністром

Ми в мережі фб

Ми в інстаграм

Сплави Дністром більше

Транспортні послуги перевезення туристів та туристичного спорядження

Переглядів: 1630 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]