Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 18.04.2024, 12:34



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2017 » Лютий » 23 » «Благословенне Тернопілля» в Києві представляло Заліщицьке туристичне бюро анонсувавши відкриття туристичного сезону 2017 на Заліщанщині.
20:54
«Благословенне Тернопілля» в Києві представляло Заліщицьке туристичне бюро анонсувавши відкриття туристичного сезону 2017 на Заліщанщині.

Благословенне ТЕРНОПІЛЛЯ - це Духовний центр українства. Це туристична перлина України. Це - край замків і заповідників, скарбниця культурної спадщини, наукової думки та літературних здобутків. Це закарбована в історії бойова звитяга козаків, героїзм стрілецьких легіонів та легендарних рейдів УПА. Це відлік патріотичних ініціатив та рушійна сила українських революцій. Це край працьовитих людей та успішних громад! Тернопільщина презентувала туристичні атракції, етно-культурні особливості, виставки art-буків та картин кращих митців краю, презентації навчальних закладів, книговидавців, автограф-сесії авторів, гастрономія та авторські ресторації. До презентації краю «Благословенне ТЕРНОПІЛЛЯ» долучилось Заліщицьке туристичне бюро.

 

 Все того дня було для Киян та гостей першого такого масштабного заходу. Відвідувачі  мали нагоду  ближче   ознайомитися з Тернопільщиною та Залінщанщиною туристичною через представлені для огляду виставки та  експозиції від Заліщицького туристичного бюро. Експозиції користувались популярністю серед відвідувачів адже виявилось що багато туристів, любителів подорожувати  дізнались про місто Заліщики в перше  та  одразу  закохались з  у панораму міста Заліщики, відкрили для себе Джуринський водоспад та зацікавились Дністровським каньйоном, щоб в майбутньому планувати дату, аби відвідати край особисто та спробувати себе в активному туризмі як сплави річкою Дністер які ми радо пропонували нашим потенційним  туристам.

Під час виставки було роздано весь роздатковий  матеріал, зроблено безліч фото на фоні наших стендів, проведено цікаві розмови та роздано інтерв’ю для ЗМІ.  Така презентація туристичного потенціалу на рівні з іншими галузями Тернопільщини -  це крок до реальної готовності та консолідації усіх гравців ринку туристичних послуг задля досягнення спільної мети - сприяння розвитку внутрішнього, в’їзного туризму, вдосконалення туристичного сервісу та інфраструктури в регіоні.

Також гостями події стали близько 20 представників дипломатичних установ, акредитованих в Україні. Завершився захід показом авторських колекцій одягу - «Гетьманівна» і «Мольфарка» студентів-дизайнерів Галицького коледжу ім.В.Чорновола (м.Тернопіль). Та концертною програмою у якій взяли  участь понад три десятки виконавців та колективів з Тернопільщини. Серед них - Андрій Підлужний, Володимир Трач, Василь Жданкін, гурт «Фіра» та інші. Презентація Тернопільщини пройшла на високому професійному рівні, а її складові: дизайн оформлення, мистецька частка, людський фактор, туристичні принади, духовність та ін. - продемонстрували, що Тернопілля є справді благословенним краєм через її людей та здобутки.
 

 

Переглядів: 995 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]