Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 19.04.2024, 07:35



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2012 » Жовтень » 11 » Ми розмовляємо УКРАЇНСЬКОЮ!!!
11:33
Ми розмовляємо УКРАЇНСЬКОЮ!!!
    Під час стоянок сплавляючись ми обговорювали і не розуміли чому російській мові потрібно приймати якісь статус чи захищати її – цікаво від кого? - адже в нас демократична країна і ніхто не забороняв нікому спілкуватись будь якою мовою і немає утисків, переслідувань у суспільстві, державі. В Україні має бути одна мова – це Українська яка по новому почала розвиватись після настання незалежності . Чому зараз ми маємо на території нашої держави визнавати офіційною мовою іншу мову сусідньої нам держави??? Адже найголовніші індивідуальні ознаки народу – це його мова, література, мистецтво, пісні, усна творчість. Зараз Україна – незалежна держава. І вона, звісно повинна мати свою мову, повинна відродити її з розумом, повагою, відродити культуру, не поспіхом та указами, а серцем і бажанням людей.

 У мові відбивається пам’ять народу, бо майбутнє виростає з минулого. Нашому поколінню треба плекати кожне слово рідної мови, передане нам у спадок від наших пращурів. Нам треба вивчати, розвивати, берегти свою мову, бо без неї народ перестає бути самостійним, незалежним і багатим.

  Наша мова – найкращий цвіт, що ніколи не в’яне, а вічно живе, розвивається і процвітає.

                                         

 Тому варто подумати - наша нація співуча та єдина, і найкраща.... А мова це єдина річ, що об'єднує нас. Частина українців втратили патріотизм. Вони вважають своєю рідною мовою російську, чому???  Як ти можеш бути повноцінним громадянином України , якщо ти не поважаєш своєї мови, нехтуєш нею.. Тому ми немаємо визнавати  ніяких аспектів і твердо сказати, що ІСТИННИЙ УКРАЇНЕЦЬ ПОВИНЕН СПІЛКУВАТИСЯ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ. . . . . І крапка:) більше не задавати подібних безглуздих запитань.:) адже зраджуючи своїй мові ти плюєш на свою націю:) РОЗМОВЛЯЙМО УКРАЇНСЬКОЮ-ЦЕ МОДНО:)

                                                ПАМЯТАЙ!!!

                                           

Переглядів: 930 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]