Вітаю Вас Гість | RSS

Понеділок, 29.04.2024, 18:57



Меню сайту
Категорії розділу
Андорра [0]
Болгарія [2]
В'єтнам [0]
Домінікана [0]
Єгипет [4]
Індія [0]
Індонезія [3]
Іспанія [0]
Ізраїль [1]
Китай [0]
Куба [1]
ОАЕ [3]
Таїланд [1]
Туреччина [4]
Чорногорія [0]
Спеціальна пропозиція [70]
Греція [2]
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Закордонні тури


Головна » 2013 » Березень » 20 » Візи в Болгарію!!!
11:30
Візи в Болгарію!!!

БОЛГАРІЯ НЕ ВХОДИТЬ ДО КРАЇН ШЕНГЕНСЬКОЇ УГОДИ 

Документи, необхідні для подачі в Болгарське Консульство:

 

1) дійсний закордонний паспорт, (термін дії не менше 90 днів на момент закінчення туру) з наявністю вільної сторіночки для візи. Дитина, якій виповнилось 5 років, повинна бути вписана і вклеєна в паспорт батьків або мати власний проїздний документ. В дітей старше 16 років повинен бути свій проїздний документ.

 

2) 2 кольорових фотографії розміром 3,5х4,5 (на вписанних дітей також!), ОБОВ'ЯЗКОВО!!!!! На світлому фоні 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкриті чоло і вуха). Не скановані! Фотографія повинна бути свіжою, не старшою 4 місяців!

 

3) анкетні дані туриста (заповнюється у нас)

 

4) копія внутрішнього паспорта всіх сторіночок, де є відмітки

 

5) копія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років).

 

6) копія нотаріально завіреного дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон, якщо дитина подорожує самостійно, або тільки з одним з батьків. В нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки

 

7) Медична довідка. Тільки для туристів, вік яких понад 80 років, потрібно пред'явити медичну довідку від лікаря (терапевта), в якій буде чітко вказано, що тривалі переїзди в туристичному автобусі дозолені.

8) Консульський Збір - 35€. Крім категорії громадян звільнених від сплати - пенсіонери, діти до 18 років - згідно договору про спрощення візового режиму.

 

СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ У ВІЗІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

 

ПІЛЬГОВІ КАТЕГОРІЇ

ПЕНСІОНЕРИ

 1. Якщо надана довідка з пенсійного і копію пенсійного посвідчення, консульський збір не оплачується.

СТУДЕНТИ:

 а) довідка з місця навчання про навчання на стаціонарі

б) копія студентського квитка

 

ЯКЩО У ДОВІДЦІ ВКАЗАНО, ЩО НАВЧАННЯ, ЦЕ НЕ СТАЦІОНАР, АБО НЕ ВКАЗАНО, ЯКЕ НАВЧАННЯ, СТУДЕНТ АВТОМАТИЧНО ОПЛАЧУЄ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР.

 

УВАГА!!!! Згідно правил оформлення віз до Болгарської Республіки, діти тільки віком до 16 років можуть бути вписані в паспорт батьків. При досягненні дитиною 16 річного віку, дитина має ОБОВ'ЯЗКОВО мати свій проїзний документ. Проїзний документ має бути дійсний не менше 90 днів з моменту повернення дитини на Україну після закінчення туру.

НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ в роботу продовжені дитячі проїзні документи.

Зверніть увагу!!!!

 Якщо на момент поїздки дитині не виповнилось 18 років (неповнолітня дитина), то при перетині кордону ОБОВ'ЯЗКОВО необхідно мати при собі ОРИГІНАЛ доручення на дитину, оформлений за вимогами прикордонних служб України. Доручення має бути виписано КОНКРЕТНО на термін туристичної поїздки та з вказанням країни подорожі. Кожна поїздка вимагає оформлення окремого доручення.

ОСОБЛИВІ СИТУАЦІЇ:

1.Якщо у дитини батько або мати моряки, то доручення має бути оформлене згідно вимог Законодавства України. Не приймаються заяви, підписані капітаном корабля, так як вони не мають юридичної сили для прикордонних служб. Не приймаються Заяви, підписані капітаном корабля і завірені нотаріусом, переклади даних заяв, так як вони не мають юридичної сили для прикордонних служб.

2.Якщо батьки, або один з батьків дитини перебуває за кордоном, доручення має бути оформлене згідно вимог Законодавства України в Консульстві України в країні, де перебувають батьки.

3.Якщо один з батьків помер, потрібно: ДЛЯ КОНСУЛЬСТВА КОПІЮ свідоцтва про смерть. Для перетину кордону України, потрібно ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ свідоцтва про смерть.

4.Якщо один з батьків позбавлений батьківських прав, для КОНСУЛЬСТВА потрібно КОПІЮ Рішення Суду про позбавлення батьківських прав. Для перетину кордону України, потрібно ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ даного документу.

5.Якщо у дитини батько записаний зі слів матері (мати - одиначка). Потрібно для КОНСУЛЬСТВА КОПІЮ Довідки з РАГСУ про те, що батько записаний зі слів матері, а для КОРДОНУ ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ даної довідки.

Категорія: Болгарія | Переглядів: 1032 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]