Меню на сплавах по Дністрі
Усі страви готуються в умовах польової кухні, тобто на відкритому вогні та у чугунних казанках, що гарантує унікальний та незабутній смак.
Харчування максимально здорове, поживне, приготовлене з свіжих продуктів, городовини (відповідно до сезону) все без ГМО – смак відчуєте скориставшись нашими послугами. Приділяємо увагу сніданкові та вечері, обід перекус. Меню вибираємо враховуючи кількість туристів, протяжність маршруту та кількість днів сплаву.
Намагаємось врахувати вподобання всіх та слід пам’ятати - це туристична мандрівка а не ресторан тому до вашої уваги шедеври польової кухні. Прості страви перетворюються у шедеври та дуже смакують коли ви самі причетні до самого процесу приготування.
Перші страви
Уха це страва яка без %........ робиться зупою з риби тому ми плануємо на вечір.
Печена риба, свіжокопчена (смакота).
Борщі зелений або червоний.
Грибна юшка
Суп з дрібним тістом.
Солянка
Овочеві супи та супчики з кашами
Другі страви:
Плов з м’ясом або ребрами
Картопля-пюре з грибною підливою
Картопля молода з сметаною, шкварками та зеленню.
Картопля смажена
Картопля в салі
Гречана каша з м’ясом
Рисова, вівсяна, з фруктами та згущеним молоком
Мамалига
Бануш
Козацький куліш
Макарони по-флотськи
Інші страви або те шо лишилось - також дуже смачн
Салати та нарізки із сезонних овочів.
Солоденьке:
Берете з собою враховуючи свої вподобання та умови зберігання!
Печиво (вівсяне або до кави)
Фрукти
Халва
Напої:
Води куповані газовані. Не газована вода в джерелі.
Трав’яний чай
Чай чорний
Чай зелений
Чай каркаде холодний чи гарячий
Кисіль
Кавовий напій ячмінний, галка або Якобз.
Слід памятати, що їжа туристична - готується в польових умовах - є калорійною.