Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 27.04.2024, 12:43



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Жовтень » 1 » День туризму - свято кожного!
19:17
День туризму - свято кожного!

   Та звісно,  це є професійне свято тих, хто безпосередньо зайнятий в сфері туризму: туристичні підприємства, розважальні заклади, туристично-інформаційні центри, фахові видання, екскурсоводи, музейні працівники, представники закладів розміщення і харчування працівників  туристичних компаній, музеїв, всіх, хто організовує та забезпечує комфортний та безпечний відпочинок.

   Цікаво, що перше в світі туристичне агентство було відкрито ще в 1841 році Томасом Куком, а відзначення дня туризму було затверджено аж  в 1979 році. Вже понад 30 років цей день відзначають 27 вересня.

     Туристична галузь - одна з молодих та перспективних  галузей. В недалекому  майбутньому буде  важливим чинником  розвитку економіки і соціальної сфери Заліщанщини. Вона автоматично сприяє та стимулює розвиток споживчого ринку, будівництва, торгівлі, сільського господарства, виготовлення товарів народного вжитку.  Туризм об’єднує нас та дозволяє краще пізнати традиції та звичаї інших регіонів.

     Наш район відзначається перспективністю розвитку туристичної галузі, оскільки природні та архітектурні пам’ятки захоплюють  своїм різноманіттям гостей нашого краю. Нашою перевагою є вигідне географічне розташування, більша частина району знаходиться на берегах чудової річки Дністер, яка з кожним роком все більше і більше приваблює туристів які полюбляють активний відпочинок, сплави річкою. Наше туристичне бюро приділяє багато уваги даному напрямкові туризму.

   

 Є  першим в районі та не поступається обласним спортивно-туристичним  клубам та фірмам які займаються сплавами, як видом активного відпочинку.  Адже сплав на катамарані – особливий вид туризму, який дозволяє за короткий час осягнути велику територію, охопити  велику кількість цікавих об’єктів, намилуватись різноманітними краєвидами на які так багатий  Дністровський каньйон і під силу кожному.

       І як справжні туристи ми рекламуючи  активний відпочинок та здоровий спосіб життя ми відзначили День туризму по особливому. Після урочистостей,


 привітань ми вирушили на продовження свята яке незважаючи  на прохолодну осінь ми  святкували сплавляючись  на катамаранах річкою  Дністер, гарний відпочинок супроводжувався колом однодумців та теплою погодою і гарним настроєм,разом з іншими учасниками брали участь у квесті та інших спортивно – туристичних конкурсах.


  Також з нагоди святкувань нами організовано фотоконкурс на тему найкраще фото з відпочинку у Заліщицькому районі. Преможцями стали Буринюк Ірина, Максим Репічев, Микола Сидорчук.


                                                              Буринюк Ірина


                                        Максим Репічев

     Також визначили переможця тисячого користувача нашої інтернет сторінки, Шегера Марину.


                                                                             Шегера Марина

    До свята всіх туристів прибрали нашу туристичну  перлину району урочище Червоне.  Перемоожці отримали грамоти, сувеніри, сертифікати на сплав.     

   Ми надаємо послуги не лише гостям, але й жителям району.  Пропонуємо екскурсійні тури учням, студентам, трудовим колективам цікавими куточками України: природними памятками, релігійними святинями, різноманітні тематичні тури. Беручи на себе організацію екскурсійної поїздки ми  займаємось оформленням всіх супровідних документів.

   Також нашим новим напрямком є закордонні тури в екзотичні країни Туреччина, Єгипет та інші, також тури Європою. Працюємо як тур агент з провідними оператороми.


      Заліщанщина є  перспективною для розвитку  туристичної  галузі, лише потрібно прикласти багато  зусиль та праці, щоб запропонувати гідний уваги туристичний продукт.

Переглядів: 949 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]