Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 27.04.2024, 20:36



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Липень » 29 » Море, ліс чи гори а що обираєте ви?
15:34
Море, ліс чи гори а що обираєте ви?

Дністровський каньйон один з найбільших та мальовничих каньйонів, Європи та України

 Сплавлятися Дністром можна від початку травня і до кінця вересня і насолоджуватися краєвидами різних пір року, адже весною каньйон буяє палітрою трав і квітів, влітку чудова засмага і купання в річці, а восени золоті гори вас зачарують своєю красотою.

Під час сплаву по Дністру ви оздоровитесь на свіжому повітрі набиретесь життєдайної енергії з екологічно чистих джерел з цілющою водою. Ночівля в наметах, страви на вогні під спів вечірніх цвіркунів, рибалка в місцях де немає цивілізації – ці враження ви не забудете цілий рік. Відсутність телевізора Інтернету допоможе вам психологічно відпочити від реалій трудових буднів.

Крім рафтингу на Дністрі вас ще чекають різноманітні екскурсії до замку в Раківцях, водоспаду в Червоногороді який є найбільшим рівнинним водоспадом висотою в 16 метрів.В селі Литячі знаходиться печера відлюдника-монаха і 600-літній дуб, якого можуть обійняти тільки шестеро людей.В Устечку будете пропливати повз старий пішохідний міст від якого залишились лишень опори, а в селі Зелений Гай ви побачите старовинну дерев'яну церкву.В лісі також знаходиться джерело з вмістом срібла у воді і також печера Татарка, в якій під час набігів монголів і Татарів ховалися мешканці.Також поблизу є покинута мідна штольня.

Геологія Дністра зачарує Вас та змусить мимоволі подорожувати у часі своїми думками мільйонами років назад у аси формування земної кори.                                            

  Зупинившись в Заліщиках є можливість відвідати парк з палацом Баронеси Турнау, оглядовий майданчик і зробити фото панорами Заліщики де Дністер омиває його з трьох сторін.

Так що запрошуємо всіх охочих на сплави Дністром і отримати море вражень від відпочинку. Запрошуємо до нас у ФБ

Переглядів: 556 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]