Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 26.04.2024, 03:42



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2015 » Березень » 3 » Куди краще поїхати відпочивати влітку 2015 року?
22:14
Куди краще поїхати відпочивати влітку 2015 року?

 

Куди краще поїхати відпочивати влітку 2015 року?

Перш ніж розглядати варіанти, слід зробити вибір. Для цього потрібно враховувати свої переваги і вимоги. Ось основні важливі моменти і критерії, які враховуються при виборі певної країни:

 Чи є у вас закордонний паспорт? Для поїздок у країни вимагається отримання візи. І щоб оформити її, потрібно буде надати закордонний паспорт. Якщо у вас ще немає такого документа, то займіться його виготовленням заздалегідь, так як до моменту відправлення він повинен бути у вас на руках.

 Вид відпочинку. Якщо ви віддаєте перевагу спокійний відпочинок, то віддавайте перевагу країнам, у яких є моря або які омиваються океанами. Крім того, звертайте увагу на те, щоб у місці відпочинку були облаштовані пляжі. І бажано вибирати країни з досить великою береговою лінією. Якщо ж пляжів буде небагато, то напевно на них постійно буде спостерігатися стовпотворіння людей.

 Ціна. Якщо бюджет обмежений, то вибирайте країни, відпочинок в яких не дуже вдарить по гаманцю. Крім того, можна заощадити, якщо, наприклад, подорожувати «дикуном» або віддати перевагу дорогому готелю бюджетний хостел.

 Як добиратися? Якщо ви панічно боїтеся перельотів, або ж вони вам просто протипоказані-за проблем зі здоров'ям, то вам доведеться звузити вибір до країн ближнього зарубіжжя, до яких можна добратися на автобусі, поїзді або автомобілі. Якщо ж подорож на літаку аніскільки не лякає, то ви можете вибрати майже будь-яке місце.

 Відстань. Цей фактор теж важливий, адже дістатися до сусідньої країни набагато простіше, ніж до тієї, яка розташована на іншій стороні земної кулі. І хоча на літаку можна дістатися до будь-якої точки світу, але все ж переліт тривалістю 12-15 годин вимордує навіть самого витривалого і здорової людини.

 Яке подорож планується? Якщо воно буде сімейним, і ви відправляєтеся на відпочинок з дітьми, то вибирайте місця, в яких надано не тільки всі умови для юних мандрівників, але і кілька варіантів цікавих розваг. Якщо ж ви мрієте про романтичну поїздку, то краще зупинити вибір на країні з красивою природою.

 Час відпочинку. Пам'ятайте, що в деяких країнах погода так примхлива і непередбачувана, що може зіпсувати будь-який відпочинок. Так, у певних регіонах є сезони дощів або навіть стихійних лих. А в інших країнах літо настільки сухе і гаряче, що не тільки не подарує позитивні емоції, але й спровокує сонячного удару або зневоднення. Так що заздалегідь з'ясуйте кліматичні і сезонні особливості вибрано країни.

Варіанти

Куди краще поїхати відпочивати влітку 2015 року?

Отже, куди поїхати відпочивати влітку 2015 року? Пропонуємо вам кілька варіантів:

 Туреччина. І хоча багатьом ця країна вже давно відома, але деякі воліють перевірені варіанти. У Туреччині туристам завжди раді, для них пропонують різноманітні програми відпочинку та розваг. Влітку тут близько 30 градусів тепла, а температура води зазвичай не опускається нижче 20 градусів. Готелів тут маса, так що будь-який турист зможе вибрати щось на свій смак і гаманець. Туреччина - прекрасний варіант для тих, хто хоче розслабитися, забути про проблеми і турботи і повалятися на пляжі. Для сімейного відпочинку ця країна теж підійде. Але будьте готові до якоїсь метушні, так як в літній сезон відпочиваючих тут досить багато. Зате віза не потрібна, але тільки в тому випадку, якщо ви плануєте перебувати в країні не більше 60 днів.

 

 Єгипет - прекрасний варіант для тих, хто хоче не тільки насолодитися пляжним відпочинком, але й побачити і дізнатися щось нове. У цій країні розташовуються відомі у всьому світі піраміди, які варто хоча б раз в житті побачити своїми очима. В Єгипті для туристів пропонуються найрізноманітніші розваги, багато готелів працюють за програмою «все включено». Влітку в Єгипті досить жарко, температура повітря може підвищуватися до 40 градусів. І пам'ятайте, що для поїздки в цю країну вам буде потрібно віза.

 

 Болгарія . Якщо ви хочете відпочити недорого, але повноцінно, то виберіть цю країну. Ви зможете насолодитися теплими водами Чорного моря, розкішною природою і гостинністю місцевих жителів. Але хоча Болгарія знаходиться не так далеко, для відвідин країни потрібна віза. Влітку тут тепло, але не дуже жарко, так як температура повітря зазвичай коливається в межах 20-27 градусів. Температура води становить близько 22 градусів. У Болгарії є гори, але все ж покататися на лижах в літній період навряд чи вийде.

 

 Мальта - мініатюрне держава, яка радує туристів не тільки пляжним відпочинком, але і красою природи, а також оздоровчими і розслаблюючими процедурами. Влітку тут приблизно 26-27 градусів, а температура води в цей час становить приблизно 20 градусів. Для в'їзду в країну потрібна віза.

 

 Греція - це захоплюючі екскурсії, вишукана кухня, шикарний пляжний відпочинок і красива природа. Влітку тут дуже сухо і жарко, особливо в липні і серпні, так що якщо спека вас виснажує, то краще планувати поїздку на червень. Віза для в'їзду в Грецію буде потрібно, але оформити її просто.

 

 Іспанія. Якщо ви все ще думаєте, в яку країну поїхати, то рушайте в Іспанію. Влітку тут досить сухо і жарко, але перенести спеку допоможуть води Атлантичного океану і Середземного моря. Цікавих туристів порадують цікаві екскурсії. І не забудьте оформити візу.

 

 ОАЕ - шикарний відпочинок. Але влітку тут досить волого і жарко, хоча на пляжі або в номері готелю ви цього не помітите. Екскурсій тут небагато, зате кухня точно порадує.

 

Плануйте відпочинок заздалегідь, щоб насолодитися нею повною мірою!

Переглядів: 817 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]