Вітаю Вас Гість | RSS

Середа, 24.04.2024, 23:47



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2015 » Квітень » 23 » Активний відпочинок.
22:45
Активний відпочинок.

    Сплав на катамарані річкою Дністер - це особливий вид активного, пізнавального, екологічного, туризму, що дозволить вам за короткий проміжок часу побачити всі красоти Дністровського каньйону серед яких природні водоспади, печери, рідкісні рослини та тварини які занесені до Червоної книги безліч чудових краєвидів.  
 Багато  мабуть скаже, що бачили річку вже але ви помиляєтесь тому що одна справа  дивитись на річку з берега, а  інша справа насолоджуватись красою яка доступна тільки для оглядин з води. Відчуєте себе крихітною частинкою  природи на фоні  крутих величних мальовничих берегів, обвислих скель, що нагинаються прямісінько до води і саме сплав на катамарані  наддасть вам  можливість  в притул до них наблизитись.

 " />
   

     Сплави річкою  Дністер вважаються активним видом відпочинку але не є дуже екстремальним сама річка є спокійною, без порогів  тому спробувати  в ролі покорителя водної стихії може кожен як дорослий так і малий. Тому сплавлятися Дністром можна сім'ями, молодим, старшим чи дітям, а з елементами та технікою веслування ознайомлять інструктори, які супроводжують Вас на всьому відтинку вашої мандрівки також  покажуть цікаві  природні та визначні історичні місця.


 Мандруючи  Каньйоном річки Дністер ви зможете  насолодитись сонячними ваннами, покупатись в річці, прийняти освіжаючий душ в чистій джерельній воді з  сріблястих водоспадів, відвідаєте  травертинові  печери,  гроти;  посидіти в колі друзів  біля вечірньої ватри та  просто чудово відпочити!   Відкривай чудові куточки нашої природи, які зовсім поруч.

 " />

Є  заплановані  мандрівки, а також на  бажання туристів ми можемо підлаштовуватися  під ваш вибір з наших маршрутів чи індивідуально підберемо маршрут!

Живіть активно - мандруйте з нами!

 

Переглядів: 931 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]