Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 27.04.2024, 14:04



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Вересень » 24 » СМІТТЯ - ХВОРОБА ПЛАНЕТИ
18:07
СМІТТЯ - ХВОРОБА ПЛАНЕТИ

Так милує око мальовничість краєвидів Заліщанщини, душа відпочиває, коли дивишся на те, як біжить вода – неначе наше життя на Дністрі чи Червоногородському водоспаді … 



Та приїхавши чи прийшовши сюди відпочивати, людина забуває, що не слід засмічувати цю красу, адже недарма кажуть, що сміття – хвороба планети. Лише діяльність людини призводить до появи його і дуже боляче дивитись, коли відпочиваючі поїхали, а після них залишається розкидане сміття, ніби навмисно  стараються чим більшу територію засмітити!  

Адже засмічення нищить, зокрема, нашу природу, забруднює воду у водоспаді, а згодом і великі ріки та їхні береги. Залишки поліетиленових кульків, пластикових та скляних пляшок можна побачити щоденно майже після кожного туриста, який відвідав урочище чи скупався під водоспадом.


І ця проблема не тільки одного туристичного об’єкту, а взагалі всієї планети, оскільки сміття саме собою не виникає – його не залишають ні рослини, ні тварини, - лише діяльність людини та наше виховання призводить до появи сміття. На Землі його накопичилося так багато, що видно навіть із космосу.

Тому, щоб припинити перетворення нашої планети на смітник, перше, що може зробити кожен, - це зменшити кількість своїх відходів і дати «друге життя» старим речам а після свого відпочинку на природі потрібно за собою прибрати  і взяти з собою або викинути у спеціальне місце, де збір сміття! Чужого сміття немає, не будь байдижим і прибери після себе!!!    

Ви теж може долучитися до цієї доброї справи - це вам під силу не викидайте сміття дорожньою смугою, дорогою через вікно з автівки та приберіть місце свого відпочинку і ми побачимо вагомий результат.

Залучення техніки  для прибирання!




Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1700 | Додав: shef | Теги: червоногородський водоспад, дністровський каньйон, сміття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]