Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 29.03.2024, 09:29



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Липень » 14 » Сплав, як вид корпоративного відпочинку, який підсилу кожному!
18:51
Сплав, як вид корпоративного відпочинку, який підсилу кожному!

  Це і не дивно, адже достатня глибина русла та відсутність перешкод дозволяє пересуватися по ріці без обносів та перетягування плавзасобу через мілину. Саме Дністер по праву вважається одним з чудес природи України.

   Сплав по ріці Дністер подарує Вам можливість побачити наймальовничіші куточки дикої природи, бо річка, зазвичай тече там, де рідко бувають люди побачете красу краєвидів, що відкриваються мандрівникам з ріки сидячи на плавзасобі.

Корпоративні заходи для груп від 19, 30, 50, 70, 100 туристів та більше. Організація цікавого сплаву з розвагами, харчуванням, ночівлею в наметах, готелях, екскурсіями пішими, автобусними. Обравши сплави для свого колективу з нами  ви отримаєте нашу турботу від початку та до завершення заходу, фото, відео звіт, договір, рухунки, акти все що необхідно для звітності, а також готівкова та безготівкова форма розрахунку, з страхуванням туристичної групи  на час корпоративного сплаву річкою Дністер. З нами вам не буде встидно адже наші плав засоби мають естетичний вигляд, надійні, нові та 1 сезону використання, виготовлені з якісних матеріалів, а також нові жилети, супровід. Пропонуємо і каяк сплави на перевірених, надійних каяках Vista.

$IMAGE5$

 

       А хто вже має певний досвід сплавів то може спробувати свої сили у рафтингу на гірських річках кожна з яких має свою особливість свій характер та норовливість.

Але ми рекомендуємо річку Дністер, Серет. Річки спокійні єб що подивитись підходять для туристів новачків, що в перше отримають весло в руки.

 

  Рафтинг покращить фізичну форму, розвіє негативні думки та спогади, покращить ваш фізичний стан.

  А організувавши корпоративний відпочинок дасть вам можливість командно діяти, підтримувати, допомагати та піклуватись один про одного - даний результат злагодженої роботи під час сплаву принесе успіх і в роботі та бізнесі. 

Безпека перш за все!

  Допомога один одному!

 В даному випадку вся команда іде на допомогу!. Не дивлючись на ранг чи посаду!

Підтримка товаришів.

Злагодженість дій.

   А керівники установ побачать як їхні підлеглі по новому відкриваються та набираються вольових якостей  та загартовують свій характер під час сплаву, квесту, готуванні вечері тощо.

Радісні емоції, подолання стихії це командна робота!!!

 

А вам слабо? Зможете відірватись від офісів та доказати собі та іншим  шо здатні на подолання стихії та діяти в екстримальних умовах - тоді ми чекаємо саме на Вашу організацію!!!

 

Переглядів: 1083 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]