Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 27.04.2024, 11:35



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Угорщина для тебе
00:55
Угорщина для тебе

День

 1        

Виїзд з Києва на комфортабельному автобусі (аудіо, відео).

Південний термінал центрального ж / д вокзалу (біля торгового центру «Європорт». 08.30 - початок реєстрації. 09.00 - відправлення. Є можливість, приєднається до групи у Львові орієнтовно 18:00 -19:00 - Окружна Львова, Стрийський автовокзал у Львові. Виїзд на кордон.

 

День

 2        

Прибуття в БУДАПЕШТ (орієнтовно в 10.00) . Відвідування термальних купалень Сечені (вхідні квитки 13-15 євро ) - один з найбільших термальних комплексів Європи.

Оглядова автобусно - пішохідна екскурсія по БУДАПЕШТУ . (Площа Героїв , пам'ятник Тисячоліття , замок Вайдахуняд , Рибацький бастіон , церква Матяша , Королівський Палац , Ланцюговий міст , який став символом міста. Будайська панорама - Фортечний район із собором Матяша , і гора Геллерт з Цитаделлю - стала частиною Всесвітньої Культурної Спадщини . Розміщення в готелі рівня *** .

 Повернення в готель. Ночівля .

 

День

 3        

Сніданок в готелі. Виїзд на факультативну екскурсію по містах закруту Дунаю ( дорослі - 25 євро , діти до 12 років - 15 євро). Сентедре - невеличке мальовниче містечко має свою неповторну атмосферу. Чергування звивистих вуличок , крихітних площ , що нагадують середземноморські країни. Екскурсія в угорський музей виноробства (з дегустацією вин , вхідний квиток ( 10 євро ), відвідування музею Марципанів (вхідний квиток 2 євро ) . Екскурсійна програма в м. Вишеград (вхідний квиток у фортецю - 8 євро). Повернення в Будапешт .

Вечірня прогулянка на кораблику по Дунаю «Місто в ілюмінації» ( дорослі - 20 євро , діти до 12 років - 15 євро). Ночівля .

 

День

 4

Сніданок в готелі. Вільний день або факультативна екскурсія у Відень ( дорослі - 50 євро , діти до 12 років - 35 євро , при групі мінімум 20 чоловік). Пішохідна екскурсія по місту в супроводі російськомовного гіда по історичних пам'ятках столиці Австрії. У ході екскурсії перед Вами з'являться чудові пам'ятники : Парламент , Ратуша , Віденський Будинок Опери , Хофбург - колишня резиденція імператорів Габсбургів , площа Марії Терези , собор Святого Стефана. Вільний час . Рекомендуємо: відвідання Імператорської Скарбниці ( 20 €) , де ви побачите Корону Священної Римської Імперії і австрійску імперську корону окремий зал « Бургундської скарбниці » ( регалії , церемоніальні шати , коштовності і реліквії ордена Золотого руна і герцогів Бургундських , в тому числі і « Священний спис » , яким був нібито пронизан розп'ятий Христос . Повернення в Будапешт . Виїзд з Відня орієнтовно о 17.00. Повернення в Будапешт . Ночівля .

 

День

 5

Сніданок . Звільнення номерів . Виїзд з Будапешта , слідування у м. ЕГЕР - місто в стилі угорського барокко. В красивій долині біля перетину гір Бюкк і Матра , в 130 кілометрах від Будапешту, розташувалося місто Егер , знаменитий своїми бароковими архітектурними пам'ятниками , середньовічною фортецею , виробленими в околиці вогняними винами і цілющими термальними водами. Екскурсія по місту, відвідування підвалів в Долині красунь з дегустацією вин і гуляшем ( дорослі - 15 євро , діти до 12 років - 10 євро). Виїзд в Егерсалок - невелике селище , який розміщений біля підніжжя гір Матра і Бюкк , в долині річки Лашко . Секрет привабливості Егерсалок прихований в красі навколишньої природи. Справжньою пам'яткою місцевості є термальне джерело . Відвідування wellness - купалень (вхідний квиток - 12 євро ) , обладнаних сидячими басейнами з лікувальною водою , бульбашковою ванною, басейном вражень і басейном для дітей , а також басейнами із звуковими і ароматичними ефектами. Тут можна скористатися саунами , доріжкою Кнейпа , спеціальними масажами і косметологічними послугами. Виїзд на угорсько -український кордон.

 

День

 6        

Прибуття до Львова орієнтовно 08:00

Прибуття в Київ приблизно о 18:00

 

 

* доплата на зимові свята  під запит

           

 

                       

Вартість туру при бронюванні:     

Готель 3*

 

Більше 5 тижнів       

99 євро

 

Більше 4 тижнів       

119 евро

 

Менше 4 тижнів      

129 євро

 

доплата за SNGL     

35 євро

 

 

 

Ціни на НОВИЙ РІК!

 

 29.12.2013

Вартість туру при бронюванні:     

Готель 3*

 

До 15.10.13   

199 євро

 

До 15.11.13   

205 євро

 

Після 15.11.13          

229 євро

 

Доплата за SNGL    

65 євро

 

Розрахунок за туристичні послуги здійснюється в національній валюті України, гривні, по готівковому курсу міжбанку, встановленому на день оплати

           

У вартість туру входить:

- проїзд автобусом по маршруту Київ-Будапешт-Київ,

- проживання в готелі категорії 3 * у номерах зі всіма зручностями (в Будапешті),

- харчування сніданки,

- супровід керівника групи,

- екскурсійне обслуговування за програмою без вхідних квитків.

 

           

У вартість туру не входить :

- консульський збір – 40 є (для дітей до 18 р., непрацюючих пенсіонерів, студентів стаціонару до 20 р. включно - 5 євро),

- вхідні квитки в музеї,

- факультативні і рекомендовані екскурсії,

- проїзд в громадському транспорті,

- особисті витрати.

 

 

ВАЖЛИВО

• При замовленні – програму, вартість туру і наявність місць просимо уточняти.

• Оплата туру здійснюється в гривнах по фіксованому комерційному курсу. Прохання при кожному замовленні курс уточняти!!!

• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі – консульський збір не повертається.

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах.

• ПІД ЧАС ТУРУ ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ

• Місця в автобусі розприділяються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.

• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг.

• Компанія не відповідає за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах і погодні умови.

 

 

Переглядів: 639 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]