Вітаю Вас Гість | RSS

Середа, 08.05.2024, 18:44



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Грудень » 23 » Тематичний тур "В гостях у Миколая"
21:52
Тематичний тур "В гостях у Миколая"
      З такою метою ми напередодні свята, спільно з дітками Заліщицької загальноосвітньої школи I-IIIступенів №2, під  керівництвом та опікою вчителів Костів З.П. та Волоцької І. А., організували поїздку в маєток Святого Миколая. Ми вирушили в дорогу з гарним настроєм та  цікавістю діток: «Де ж саме живе той, хто приносить дарунки за добрі вчинки та чемність?». Кожна дитина уявляє в своїй уяві  місце де живе Миколай. Виявляється, він живе біля самого лісу, на території національного природного парку «Гуцульщина», зовсім близько до Косова, неподалік від села Пістинь.

 

  Тут його постійна  прописка. Ми разом із сотнями діток, які заполонили подвір’я Чудотворця, занурились у святкову атмосферу свята. Подвір’я виявилось просторим, з живими прикрашеними ялинками. Маєток охороняють різноманітні казкові герої зроблені з дерева майстрами-умільцями.


Нам було дуже цікаво дізнатися як живе в апартаментах Чудотворець.


  Ми відвідали красивий двохповерховий дерев’яний будинок.


    Отож тут чимало кімнат. Одна з них – Пошта Святого Миколая. Вона заповнена листами від діток з усієї України. Їх  тут тисячі. Складені на полицях. На всі листи Миколай зі своїми помічниками дають відповіді. Дітки мали і свої листи, які вони самі вкинули у скриньку.


   А ось поруч – кімната-музей природи. Діти слухали розповіді помічників Чудотворця про Червону книгу, в яку занесено назви рослин, які рідко зустрінеш у лісі, та розглядали опудала різних лісових птахів і звірів. В наступній кімнаті школярі грілися біля пічки і розглядали новорічно-різдвяні іграшки. Стародавні порівнювали із сучасними. Вони тут разом. А ще - Новорічні та різдвяні вітальні листівки. Деяким з них близько ста років. Познайомилися з іграшковими дідами  Морозами з різних країн світу. Найбільше зацікавили школярів покої святого Миколая. Так ось на якому казковому ліжку він спить і на яких чудових  подушках йому сняться чарівні сни!



  Дізнавшись багато цікавого про помешкання Миколая дітки вирушили на майстер клас для того, щоб своїми руками виготовити іграшки та ялинкові прикраси.



І тут кожен проявляв себе по своєму, демонструючи свої вміння, отримані в школі. Іграшки були чудовими, адже під час всього процесу з ними були  їхні вчителі, які приділяли увагу кожому й допомагали. Багато іграшок дітки подарували Святому Миколаю, а інші забрали з собою, щоб прикрасити свою новорічну ялинку, яка цього року буде з особливою прикрасою від самого Чудотворця. Після майстер класу ми потрапили на прийом до самого Святого Миколая. У невеликому дерев’яному будиночку, навпроти головного будинку, Чудотворець, весь у блакитно-білих шатах, приймає гостей з різних регіонів України. Він знайомився з кожною дитиною, дарував слухняним  дарунки, але їхні побажання Святий Миколай  обіцяв розглянути перед своєю поїздкою в ніч на 19 грудня. Подарунки того дня отримав і сам Миколай. Гарні віршики та пісні, які підготували зі своїми вчителями  в школі, пролунали з уст наших малят.




У їхніх маленьких сердечках назавжди залишеться тепло від ватри на галявині людських чеснот, яка горить неподалік від садиби.

Після відвідин садиби Миколаяна на діток чекав смачний обід та відвідини звіринця.



  З гарним настроєм та дарунками, зробивши багато чудових фотографій, ми вирушили додому. Відвідини Святого Миколая , ще надовго залишаться у теплих спогадах наших діток. Цілий рік вони дотримуватимуться обітниці, даної Чудотворцю, і будуть слухняними та гарно вчитимуться.   На нашу думку, втілення дитячих мрій й казка внесуть свою лепту у формування їх поглядів та сприйняття світу. Адже так хочеться, щоб у них все навколо було тільки хорошим, позитивним і казково добрим. Хочемо від нашого туристичного бюро подякувати дирекції школи, вчителям за їхню клопітку роботу у вихованні наших діток. Адже тепло, подароване дітям, любов, добрий приклад - основа успіху у такій непростій роботі. А ми, в свою чергу, будемо пропонувати такі тематичні тури, метою яких є вивчення традицій й історії українського народу, досягнення, закріплення теоретичних знань та навичок шляхом безпосереднього сприйняття наколишнього світу.

Переглядів: 962 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]