Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 03.05.2024, 15:26



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2020 » Травень » 17 » Заліщики розвиток еко туризму в умовах короновіруса та примх природи.
13:21
Заліщики розвиток еко туризму в умовах короновіруса та примх природи.

Життя після карантину є!  Також примхи природи як перевірка на міцність та час задуматись над екологією. Дністровський каньйон відомий своєю неповторною геологічною будовою, завдяки якій тут утворився свій клімат, який порівнюють із субтропічним. Жителі прибережних зон активно використовують такі переваги та займаються вирощуванням овочів у закритому грунті. Заліщики здавна славились своїми виноградниками, пляжами.пансіонатами, а тепер про наш край знають як помідорну столицю України та центр розвитку активного, еко туризму. 

Ще ранньою весною сімейні господарства закладають розсадники та сіють насіння, щоб весною потішити своїх покупців ранньою редискою, цибулею, капустою та уже згодом і задовільнити потреби ринку у розсаді помідор, перцю та інших культур. Так 2020 рік став справжнім випробуванням для багатьох галузей так і для такої зайнятості місцевого населення адже через карантин люди не мали змоги реалізувати свою продукцію, а коли вже потроху все налагоджувалось то весняні приморозки також стали ще одним випробуванням. Приморозок знищив  все що було висаджено у відкритому грунті.

В своїх туристичних планах ми будемо впроваджувати в життя екскурсійні тури що включатимуть відвідування таких сімейних господарст в яких займаються вирощуванням огірків, помідор. Хочемо показати що такі господарства не можна зписувати з рахунку і вони також мають бути важливим для держави хоч можливо і не мають такого економічого впливу на економіку за думкою певних посадовців.

Сплави Дністром, Серетом, зелені садиби, та різні туристичні послуги - це певною мірою є зайнятість населення, що допомагає людям працювати в дома та не шукати закордонних заробітків. Так потроху після карантину оживає туризм уже запрошуємо на відпочинок сім'ї, дружні компанії до 7 чоловік. Ми організовуємо відпочинок та  дотримуємось всіх норм роботи в даний період в умовах послаблення карантинних заходів, тому відпочинок може бути безпечним і відпочинок на природі саме на часі.

Відео наслідків

 

Переглядів: 711 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]