Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 30.04.2024, 10:43



Меню сайту
Категорії розділу
Андорра [0]
Болгарія [2]
В'єтнам [0]
Домінікана [0]
Єгипет [4]
Індія [0]
Індонезія [3]
Іспанія [0]
Ізраїль [1]
Китай [0]
Куба [1]
ОАЕ [3]
Таїланд [1]
Туреччина [4]
Чорногорія [0]
Спеціальна пропозиція [70]
Греція [2]
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Закордонні тури


Головна » 2013 » Березень » 9 » Хургада, Хургада, Макаді Бей, Сома-Бей, Сафага, Марса-Алам.
19:15
Хургада, Хургада, Макаді Бей, Сома-Бей, Сафага, Марса-Алам.

                           Хургада

  Вигляд Хургади з висоти пташиного польоту - це те що наблизить Вас до омріяного відпочинку.

 

    Хургада - найбільший і найвідоміший туристичний центр на західному узбережжі Червоного моря, розташований між пустелею і морем. Хургада - міжнародний центр водного спорту: дайвінгу, віндсерфінгу, парусного спорту, глибоководної риболовлі. Постійний морський бриз робить приємним перебування на пляжі в будь-який сезон.

Відпочинок в Хургаді по кишені навіть туристам зі скромним бюджетом. Курортне життя тут б'є ключем. Велика кількість туристів з Росії, які полюбляють веселитись…

     За кількістю готелів на душу населення Хургада займає одне з перших місць у світі. Тут розташовані більше 200 сучасних готелів, які простяглися вздовж узбережжя на багато кілометрів, представлені майже всі відомі готельні мережі.

     Харчування в готелях організоване за принципом шведського столу. Персонал володіє достатнім запасом фраз на різних мовах, у тому числі і російською. (починають і вивчати слова Українською, тому не переключайтесь на Російську мову а вчіть Українських слів обслуговуючий персонал, вони цікаві та кмітливі та скоро запамятовують)

     Пляжі Хургади, мабуть, самі упорядковані на побережжі Червоного моря: пологі, з дрібним чистим піском, ідеальні для дітей. Рифи на більшості з них розташовані далеко від берега, що дозволяє входити у воду без спеціального взуття.

    У Хургаді знаходиться легендарний палац «1001 ніч», побудований в стилі східного Діснейленда, де кожен вечір проходять театралізовані вистави на теми життя в Єгипті в епоху фараонів. Там же розташовано багато сувенірних магазинів і ресторанів.

  Можна покататися на «Кораблі любові» - судні, яке 24 години плаває між прилеглими островами, відвідати аквапарки (їх 2), відправитися на джипах в пустелю, на вечерю в бедуїнське селище.

   Більшість дискотек Хургади розташовані на території готелів. З найбільш популярних - дискотеки готелів Sindbad Beach і Hilton Resort.

У Хургаді знаходиться найбільший в Північній Африці магазин безмитної торгівлі - Aka Duty Free. Але скористатися своїми пільгами можна тільки протягом 24 годин з моменту в'їзду в Єгипет.

    Центральне розташування Хургади забезпечує доступ до місць дайвінгу у всій акваторії Червоного моря, дозволяє відвідати незаселені прибережні рифи і острови.

 

 

Ель-Гуна 

      Ель-Гуна не схожа на інші курорти Єгипту, її називають ще «Венецією на Червоному морі». Різнокольорові готелі розташовані на островах, які з'єднані між собою містками і переходами, по каналах курсують невеликі човни. Ель-Гуна - місце для респектабельного, спокійного і приємного відпочинку.

У Ель-Гуні немає висотних готелів, замість них - затишні котеджі, які пропонують гостям високий рівень комфорту і сервісу. Всі готелі мають загальну інфраструктуру розваг. Туристи безкоштовно користуються мікроавтобусами і човнами для переміщення по курорту. Тільки 2 готелі - Сlub Med і Movenpick Resort - мають прямий вихід до моря, від інших потрібно пливти до пляжу на човні.

Пляжі курорту - одні з найчистіших у світі. Вони довгі і широкі, з чистим і м'яким піском. Більшість готелів Ель-Гуни створили власні невеликі лагуни. 

 

Макаді Бей 

     Курорт належить до найбільш новим єгипетським курортам на мальовничому узбережжі Червоного моря між Хургада і Сома-Бей. Тут немає житлових районів, тільки розкішні готелі, складові єдиний ансамбль. Макаді Бей можна порекомендувати тим, хто любить спокійний відпочинок біля моря, водні види спорту, якісний сервіс.

Готелі в Макаді Бей являють собою цілі міста з унікальною атмосферою і інфраструктурою розваг. Вони зведені головним чином в арабському стилі.

Пляжі тут досить великі, піщані (пісок з великим вмістом черепашок). - Захід в морі в деяких місцях ускладнений наявністю на дні мертвих коралів, невеликих каменів і черепашок.

Головні події та розваги в Макаді Бей зосереджені на території готелів. В першу чергу це всілякі ресторани, кафе, магазини, басейни. При готелях, як правило, діють невеликі дайв-центри. Туристи можуть пошукати скарби на затонулих кораблях або побувати в «Місті примар» в пустелі.

 

 

Сома-Бей 

    Сома-Бей розташований у відокремленій бухті нової курортної зони Абу-Макаді на півострові Абу-Сома. Відпочинок тут сподобається туристам, що цінують комфорт, хороше обслуговування і бажаючим побути в спокійній атмосфері.

     Готелі в Сома-Бей переважно мають категорію 4-5 *, причому досить непоганого рівня, про який говорять уже самі назви керуючих міжнародних ланцюжків: Sheraton, Iberotel, Swiss Inn, Le Meridien. Побудовані готелі в колоритному східному стилі. Готелі стоять на безлюдному березі, в окрузі немає населених пунктів.  Зверніть увагу - До галасливої ​​Хургади - майже 50 км.

Довгі смуги білих піщаних пляжів, а також охороною зона для купання та віндсерфінгу простягаються як у південній, так і в західній частинах півострова. Північну і східну сторони Сома-Бей облямовують рифи.

 

 

Сафага 

    Сафага знаходиться на березі Червоного моря, в 60 км на південь від Хургади. Гори тут підходять практично до самого берега моря, захищаючи курорт від сильних вітрів і піщаних бурь. Повітря в Сафазі особливо чистий і пропускає більше ультрафіолетових променів. Велика кількість коралових рифів в затоці сприяє високій концентрації солей у воді. Всі ці фактори використовуються для лікування багатьох хронічних хвороб. Сафага - місце для любителів спокійного і усамітненого відпочинку, тут мало нічних розваг. Втім, і туристів не так багато, як на інших популярних єгипетських курортах.

 На узбережжі діють кілька оздоровчих комплексів.

 У Сафазі не так багато готелів, а існуючі - рівня 3-4 *, «п'ятірок» немає. Всі готелі мають велику зелену територію і вельми протяжний пляж. Багато готелів в Сафазі орієнтовані на сімейний відпочинок. Готель Menaville спеціалізується на лікуванні псоріазу.

 Сафага відома своїми розкішними пляжами і спокійним морем. Унікальний чистий дрібний пісок здатний виліковувати ряд захворювань опорно-рухової системи та шкіри, зокрема псоріаз.

 Води затоки Сафаги рясніють кораловими рифами, вражаючими своїм багатством, різноманітністю та первозданною незайманістю, що особливо приваблює дайверів. Це місце також ідеально для віндсерфінгу і інших водних видів спорту.

 З порту Сафага можна відправитися на прогулянку на яхті, спостерігати за розкішним морським світом на кораблі з прозорим дном або на підводному човні «Синдбад». Також пропонується мотосафарі.

 На курорті безліч ресторанів з національною кухнею, нічних клубів, барів і дискотек.

 

                                       Марса-Алам 

Марса-Алам - молодий, але дуже перспективний курорт на південному узбережжі Червоного моря. Відпочинок тут можна рекомендувати любителям підводного плавання: море на цій ділянці узбережжя прикрашають недоторкані коралові рифи з багатющою підводною фауною.

 У Марса-Аламі є не так багато готелів, але в наявності головний плюс всіх нових єгипетських курортів - якісне розміщення за помірними цінами.

 Головна визначна пам'ятка Марса-Алам - найбільший і чудово оснащений дайвінг-центр в регіоні. У школі підводного плавання бажаючі можуть пройти курс навчання будь-якого рівня складності під керівництвом досвідченого інструктора.

Категорія: Єгипет | Переглядів: 1165 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]