Вітаю Вас Гість | RSS

Понеділок, 29.04.2024, 10:20



Меню сайту
Категорії розділу
Андорра [0]
Болгарія [2]
В'єтнам [0]
Домінікана [0]
Єгипет [4]
Індія [0]
Індонезія [3]
Іспанія [0]
Ізраїль [1]
Китай [0]
Куба [1]
ОАЕ [3]
Таїланд [1]
Туреччина [4]
Чорногорія [0]
Спеціальна пропозиція [70]
Греція [2]
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Закордонні тури


Головна » 2013 » Квітень » 2 » Курорти ОАЄ
21:38
Курорти ОАЄ

  Емірат Абу-ДабіАбу-Дабі ("батько газелі", араб.) - Найбільший і найбагатший з семи еміратів (займає 66% площі ОАЕ).Абу-Даби Фото – Избранные изображения
   Ця фотография Абу-Даби. В еміраті розташована столиця ОАЕ - Абу-Дабі і міста-оазиси Аль-Айн (140 км. Від Абу-Дабі) і Ліва (245 км). Відстань від аеропорту Дубая до Абу-Дабі приблизно 145км. До 1966 р. являло собою лише невелике скупчення будинків з вітровими баштами і наметами кочівників.Фото Абу-Даби



Емірат ШарджаЕмірат Шарджа ("схід", араб.) Знаходиться на узбережжі Перської затоки, відокремлений від Дубая затокою Аль-Хан. Емірат простягнувся на 16 км вздовж узбережжя Перської Затоки і на 80 км вглиб материка. Столиця емірату - місто Шарджа - лежить всього в 13 км. від Дубая. Цей емірат вважається культурним і освітнім центром країни. У Шарджі знаходяться більше 20 музеїв, кілька художніх галерей, відреставрованих історичних районів. На центральній площі міста розташовується меморіал "Об'єднання" - монумент, присвячений Корану. У Шарджі, а саме в лагуні Халід, знаходиться третій по висоті в світі (після Джидди і Женеви) фонтан, що б'є прямо із затоки. Головними пам'ятками міста є мечеть короля Фейсала - одна з найбільших на Близькому Сході (вміщає до 3 тис. тих, що моляться). Шарджа є самим "безалкогольним" еміратом, в якому найбільш суворі традиційні норми ісламу. Пити алкоголь на вулицях, в лобі готелю, на пляжі категорично заборонено. Ні алкогольних напоїв також ні в ресторанах при готелях, ні навіть у міні-барі в номері. При в'їзді в країну через аеропорт Шарджі, весь алкоголь провозиться в багажі так само буде вилучений. Тим не менш, пити в номері алкогольні напої, куплені в Duty Free, туристові ніхто не заборонить. У Шарджі, а саме в лагуні Халід, знаходиться великий парк розваг з атракціонами і водними гірками, кілька парків відпочинку і розваг, таких як Парк Аль-Джазіра і Аль-Бухейра. У зоопарку «Wildlife Cente» можна побачити тварин і рослини Аравійського півострова, що знаходяться на межі зникнення, у тому числі і аравійського леопарда. Кращий курортний район емірату - Корфаккан, розташований на узбережжі Індійського океану біля підніжжя гір Аль-Хаджар. Тут гарні умови для спокійного пляжного відпочинку і дайвінга.


Емірат АджманЕмірат Рас-ель-Хайма ("верхівка намету", араб.) - Найпівнічніший і самий родючий з еміратів країни. Столиця емірату - місто Рас-ель-Хайма, вважається найдавнішим містом країни - з 695 р. н. е.. в цих краях знаходилося місто Джульфар (Юльфар) - процвітаючий в минулому центр торгівлі перлами і найбільший торговий центр Перської затоки. Від аеропорту Дубая до Рас-ель-Хайма приблизно 100 км. В еміраті досить пишна рослинність і значні водні ресурси, що відрізняє його від інших регіонів. Місто Рас-ель-Хайма розділений на дві частини однойменною затокою. У західній частині міста, так званої "Старої Рас-ель-Хайма", цікаві напівзруйнований форт, стара мечеть з коралових блоків у Джазірат аль-Хамра, Національний Музей в "новому" форте (нещодавно відреставрований) і державні установи сучасної архітетури, форт Фалайя , а також старі сторожові вежі на околиці міста. У Східному районі Аль-Нахил розташовані палац еміра, ринки, Виставковий центр і т. д. Але основні визначні пам'ятки емірату розосереджені за межами столиці. Тисячі туристів привертають гарячі джерела і бальнеологічний курорт Хатт, а також найбільший старе місто емірату - Дігдага. Візитною карткою Рас-аль-Хейма, мабуть, можна вважати близько шістдесяти своєрідних конічних оглядових веж, розкидному по території емірату поблизу різних населених пунктів. Крім історичних пам'яток, в Рас Аль Хайма можна відвідати новий іподром і подивитися верблюжі перегони. У 2010 в Рас-аль-Хейм відкрився аквапарк - Ice Land, що включає в себе парк розваг для дітей і дорослих, а також торговий центр.



Емірат Рас-ель-ХаймаЕмірат Рас-ель-Хайма ("верхівка намету", араб.) - Найпівнічніший і самий родючий з еміратів країни. Столиця емірату - місто Рас-ель-Хайма, вважається найдавнішим містом країни - з 695 р. н. е.. в цих краях знаходилося місто Джульфар (Юльфар) - процвітаючий в минулому центр торгівлі перлами і найбільший торговий центр Перської затоки. Від аеропорту Дубая до Рас-ель-Хайма приблизно 100 км. В еміраті досить пишна рослинність і значні водні ресурси, що відрізняє його від інших регіонів. Місто Рас-ель-Хайма розділений на дві частини однойменною затокою. У західній частині міста, так званої "Старої Рас-ель-Хайма", цікаві напівзруйнований форт, стара мечеть з коралових блоків у Джазірат аль-Хамра, Національний Музей в "новому" форте (нещодавно відреставрований) і державні установи сучасної архітетури, форт Фалайя , а також старі сторожові вежі на околиці міста. У Східному районі Аль-Нахил розташовані палац еміра, ринки, Виставковий центр і т. д. Але основні визначні пам'ятки емірату розосереджені за межами столиці. Тисячі туристів привертають гарячі джерела і бальнеологічний курорт Хатт, а також найбільший старе місто емірату - Дігдага. Візитною карткою Рас-аль-Хейма, мабуть, можна вважати близько шістдесяти своєрідних конічних оглядових веж, розкидному по території емірату поблизу різних населених пунктів. Крім історичних пам'яток, в Рас Аль Хайма можна відвідати новий іподром і подивитися верблюжі перегони. У 2010 в Рас-аль-Хейм відкрився аквапарк - Ice Land, що включає в себе парк розваг для дітей і дорослих, а також торговий центр.




Категорія: ОАЕ | Переглядів: 957 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]