Вітаю Вас Гість | RSS

Понеділок, 06.05.2024, 00:47



Меню сайту
Категорії розділу
Андорра [0]
Болгарія [2]
В'єтнам [0]
Домінікана [0]
Єгипет [4]
Індія [0]
Індонезія [3]
Іспанія [0]
Ізраїль [1]
Китай [0]
Куба [1]
ОАЕ [3]
Таїланд [1]
Туреччина [4]
Чорногорія [0]
Спеціальна пропозиція [70]
Греція [2]
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Закордонні тури


Головна » 2013 » Березень » 30 » Відпочивайте в Греції.
22:41
Відпочивайте в Греції.

 

   Пропонуємо вам відпочити в Греції - самій сонячній країні Європи, країні з багатим історичним минулим, де перетинаються культури всіх часів! Дивовижне поєднання пам'яток архітектури і відмінних пляжів, древніх розкопок і оливкових гаїв, гостинності місцевих жителів і видів, від яких захоплює дух, зробить ваш відпочинок незабутнім. Ласкаве сонце, яке світить тут 300 днів в році, не обходить стороною жоден з тисяч грецьких островів. Серед них є великі, як цілі країни, і зовсім маленькі незаселені скелясті острови, зникаючі під час припливу. Саме завдяки островам у Греції найдовша берегова лінія в Європі - понад 13,5 тис. км.Столиця Греції - Афіни. Чисельність населення - близько 10,6 млн. чоловік. Етнічний склад - 98% греки.

  Греція - колиска західної культури, місце народження драматургії, історії та філософії, батьківщина демократії. Важко собі уявити, якою була б життя нашої цивілізації без вклада стародавньої Греції, який був би світ без геометрії Евкліда та Піфагора, без логіки Аристотеля, без того унікального архітектурного стилю Акрополя, вплив якого зазнали на собі архітектори всіх часів і народів, без міфів Езопа , відомих дітям всієї нашої планети.

Як не згадати Олімпійські ігри, які уособлюють ідею загального миру і братерства, народжену і вперше втілену в життя на грецькій землі. І як не згадати роль грецької мови, обогатившего інші мови незліченним безліччю слів і понять, таких як, приклад, «філантропія», «гармонія», «музика», «технологія», «архітектура», «екологія» ...

  Географічне положення. Греція - держава на південному сході Європи, на стику Європи з Азією і Африкою, омивається Егейскійм, Іонічним і Середземним морями. Загальна площа - 131 940 кв. км. Близько 20% території країни - острови, найвища точка - Пік Мітікас (Олімпійські гори) - 2917 м.

Клімат в Греції

   Греція входить у середземноморську кліматичну зону. Курортний сезон починається на початку травня. Самий жаркий час - липень і серпень. Температура повітря іноді піднімається до 32-35 градусів, але спека переноситься легко, завдяки помірно вологому клімату і легкому морському вітрі. У зимовий час зазвичай йдуть дощі, іноді випадає сніг. Гірські райони центральної частини країни характеризуются помірно-континентальним кліматом.


Національна кухня

  Грецька кухня надзвичайно різноманітна. Популярні страви з баранини і телятини, приготовлені на рожні і на вугіллі. Для грецької кухні характерно широке використання лимонів, оливкової олії, прянощів, овочів і риби.

Покупки в Греції
Поряд з супермаркетами західноєвропейського типу в Греції є безліч дрібних магазинчиків і лавок, де продаються товари місцевого виробництва. Вони значно дешевше імпортних, а із продавцем можна поторгуватися. Магазини в Греції зазвичай відкриті по понеділках, середах і суботах з 9.00 до 14.00, по вівторках, четвергах і п'ятницях з 9.00 до 14.00 та з 17.30 до 20.30. У туристичних районах магазини працюють практично цілодобово.

Важлива інформація
Правила в'їзду-виїзду
Країна входить в Шенгенську зону. Для в'їзду необхідна дійсна віза. На кордоні можуть перевірити наявність достатньої кількості грошей для перебування в країні. Готівку мати при собі необов'язково, можливо скористатися кредитною карткою або дорожніми чеками.
Ввезення іноземних платіжних засобів необмежений, обмеження на дорожні чеки відсутнє. Безмитно ввозиться до 1 літра міцних алкогольних напоїв і до 2 літрів вина. Існують жорсткі обмеження з вивезення з країни предметів, що представляють історичну або культурну цінність.

  Список документів для відкриття візи в Грецію

1) АКУРАТНИЙ дійсний закордонний паспорт, (термін дії не менше 180 днів на момент закінчення туру) з наявністю вільного розвороту або двох сторіночок для візи.
2) Якщо є два паспорти, то паспорта – подаються обидва.

3) Дві кольорових фотографії розміром 3,5х4,5 ОБОВ'ЯЗКОВО!!!!! На БІЛОМУ фоні 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкриті чоло і вуха). Не скановані! Фотографія повинна бути свіжою, не старшою 4 місяців!

4) Копія внутрішнього паспорту всіх сторіночок, де є відмітки.

5) Копія свідоцтва про народження

6) Копія свідоцтва про шлюб

7) В дітей старших 14 років повинен бути власний проїздний документ

8) Фотографії дітей, яким виповнилось 5 років, повинні бути вклеєні в закродонний паспорт батьків або діти повинні мати власний проїздний документ

9) Довідка з роботи з вказаною заробітньою платою, посадою, завірена оригінальною печаткою. В довідці обов'язкова фраза про те, що на період поїздки робоче місце зберігається.

10) Довідка про доходи за останні 6 місяців.

11) Копія турудової книжки.
12) Довідка з банку про залишок на рахунку на фірменому бланку ( розраховується – 100 евро на добу перебування однієї людини) + копія карточки з обох сторінабо тревел-чеки (розраховується аналогічно)
13) Анкетні дані

14) Медична довідка. Туристам, які досягли 80-річного віку, треба надати медичну довідку від лікаря (терапевта), в якій буде чітко зазначено, дозвіл на тривалі переїзди в туристичних автобусах.
Додатково: копії документівпро власність автомобілем, квартирою, будинком, земельною ділянкою та ін...
Якщо у клієнта новий паспорт, то необхіднонадати ксерокопії старого паспорта з Шенгенськими візами.

Для приватних підприємців: нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП, оригінальна довідка з банку про наявність рахунку і стан рахунку.
Для студентів і школярів: довідка з місця навчання, а також довідка з місця роботи одного з членів сім'ї, де є фраза про те, що…… фінансує поїздку свого родича.
Для безробітних і домогосподарок: виписка з банку про наявність рахунку, залишку на рахунку грошей або довідка з місця роботи одного з членів сім'ї, де є фраза про те, що…… фінансує поїздку свого родича.
Для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, оригінал довідки з пенсійного фонду за останні 3 місяці, довідка з місця праці одного з членів сім'ї, де є фраза про те, що…… фінансує поїздку свого родича.
Дітям до 16 років: обовязково в пакет документів вкладати копії внутрішніх паспортів батьків
Для дітей до 18 років: копію нотаріально завіреного дозволу від обох батьків на виїзд дитини за кордон.


Детальна інформація - http://www.pegast.com.ua/rus/online/useful/ac_4/viza/greece#VisaPrice


Категорія: Греція | Переглядів: 1090 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]