Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 29.03.2024, 08:12



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Грудень » 31 » 2017 рік вогняного півня!
17:28
2017 рік вогняного півня!

Отже трішки про наше свято .  Святкування нового 2017 року
Як краще зустріти  Новий 2017 Рік! 
Символом 2017 року є – Вогняний півень!  Зустрічати  рік вогняного  півня краще   дома та дотримуватися сімейних традицій, що склалися у вашій родині.  Але якщо у вас є давно згуртований колектив друзів – сміливо можете святкувати новий рік і в такій компанії! 
ОДЯГ В НОВОРІЧНУ НІЧ. 
Для зустрічі Нового року вогняного  півня  потрібно дотримуватись гами кольорів  а саме червоно-золотистого вбрання. Жінкам краще бути стриманими і не одягати  сукні з прозорими тканинами та відкритим декольте  тому, що півень витончений у виборі і не звертатиме увагу цілий рік на таких  жіночок. Краще віддати перевагу коктейльні сукні червоного, золотистого чи жовтого кольорів та пастельних тонів. 
Для чоловіків то і офіційне вбрання на кшталт смокінгу чи костюма точно можна не одягати. Поєднайте класичні штани із сорочкою яскравого кольору, або червоні джинси із строгим верхом. Пам’ятайте, весь одяг має бути не тільки правильно підібраним в тон вечірки, а ще й бути зручним! Інакше ніякого відпочинку та комфорту ви не відчуєте. Але й одягати спортивний костюм просто не припустимо – Вогняний півень цього не пробачить. 
ПРИКРАШАЄМО ЖИТЛО
Гамма Вогняного півня червоно-золотиста але  прикрасити будинок можна виробами синього чи зеленого кольорів.  Ці кольори є невід’ємними символами новорічного свята, і притаманні у вбранні будь-якого півня. Доречними будуть прикраси із природних матеріалів. І не потрібно боятись  переборщити зі світлом та блиском!  Ялинку  краще обрати штучну – і природу збереже, і прибирання після свят полегшите. До святкового столу можна подати вазу із червоними та жовтими яблуками, гранатами, помаранчами, мандаринами, що так підходять під улюблений колір Вогняного півня. 
 НАКРИВАЄМО  НОВОРІЧНИЙ СТІЛ 2017 
Тут точно вже не радимо вам  готувати курятину та страви з птиці. Краще подумати про страви з  м’яса  свинини, баранини, яловичини чи навіть кролятина будуть доречними. Можна готувати щось із круп, але хто їх їстиме в новорічну ніч?! ))) Фрукти, напої, салати… Готуйте, їжте та не забувайте зважитися до та після святкування року Вогняного півня!  А якщо ви в Новорічну ніч вже святкуєте  з нами то меню буде вишуканим…
ПІДСУМУЄМО:
Якщо відкинути всі перестороги та побоювання чогось не дотриматися і бути нещасливою чи нещасливим весь 2017 рік, то: 
ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ 2017 РІК ВОГЯНОГО ПІВНЯ З ТИМ, ХТО ВАМ ДО ДУШІ! 
ОДЯГАЙТЕ ТЕ, В ЧОЧМУ ВИ СОБІ ПОДОБАЄТЕСЯ І ПОЧУВАЄТЕСЯ КОМФОРТНО! 
ПРИЙРАШАЙТЕ БУДИНОК ТА ЯЛИНКУ ЯК ВАМ ДО ВПОДОБИ ТА ТИМ, ЩО Є ДОМА! 
ГОТУЙТЕ ТЕ, ЩО СМАКУЄ ВАМ ТА ВАШИМ РІДНИМ І ТЕ, ЩО ТОЧНО З'ЇСТЕ! 
Пам’ятайте, гарний настрій, добродушність, щирість думок і добра усмішка – найголовніша запорука щасливого Нового року


З Новим 2017 роком!

Переглядів: 808 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]