Вітаю Вас Гість | RSS

Середа, 15.05.2024, 18:05



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Листопад » 4 » Чисте місце відпочинку!
16:53
Чисте місце відпочинку!

  Не дивлячись що кожної весни парк за ініціативи міської ради прибирається учнями, трудовими колективами та щосуботи  працівниками комунальних служб сміття все таки є!

    Проблеми екології - це проблеми кожного знас! І кожен з нас,  щодня бере участь процесами своєї життєдіяльності  в забрудненні довкілля. Та сміття має бути в одному місці його зберігання чи переробки а не у місцях нашого відпочинку, домівки, вулицях тощо. Здається так мало потрібно для підтримання чистоти, просто не залишати  після себе у певному місці сміття але дана простота є важким тягарем для нас. Відпочиваючи ми безрозсудливо кидаємо на землю упаковки від цукерок, соняшнику, пляшки та інше сміття, хоч у парку є  смітники.

    У жовтні студенти 21  групи ВП НУБіП України «Заліщицького аграрного коледжу», котрі  не байдужі до проблем екології  та переймаються проблемою засміченості міста, доєднались до акції «Чисте місце відпочинку», яку організували наше  районне комунальне підприємство «Заліщицьке туристичне бюро». Ми поділили парк на три частини і студенти, групами розійшлись по території, прихопивши рукавички та пакети для сміття, якими забезпечило всіх РКП "Заліщицьке туристичне бюро. Сміття виявилось чимало і ми всі дивувались а звідки воно? Та найбільшим  здивуванням був оглядовий майданчик улюблене місце Заліщан та гостей нашого міста з якого відкривається гарна панорама навкруги але глянувши  на підніжжя оглядового майданчику ми побачили багато сміття і взялись його  збирати. Дивно чому  його краще кинути  на землю а не в ящик для сміття, який знаходиться поряд. 

                                 

  Та ми поєднали приємне з корисним після прибирання  гуляли в парку та милувались природою та були горді за себе, що зробили корисну справу а потім для учасників ЕКОтолоки на відновленому літньому майданчику чекали частування, спортивні розваги та дискотека.

                                 

    Всі розуміємо, що жити, відпочивати набагато приємніше в екологічно сприятливому навколишньому середовищі. Скажімо собі і тим, що поруч:  Прививати культуру відпочинку собі, і туристам, а потім можна і іншим показувати свій рівень та "Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять”- вже в котре кажемо ми  такий всім відомий вислів. Нехай життя стане світлішим - від чистоти у природі до чистоти в душі в кожного з нас!


В свою чергу хочемо подякувати педагогічному колективу ВП НУБіП України «Заліщицького аграрного коледжу», що прививають своїм студентам любов до природи,  а значить і до України !

 Фотозвіт тут http://vk.com/album-29625778_181472787 приєднуйтесь до спільноти.

Переглядів: 638 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]