Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 19.03.2024, 14:38



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Вересень » 28 » День туризму святкування з метою!
19:10
День туризму святкування з метою!

Про користь шкільних екскурсій можна вести дискусію на рахунок того чи варта або не варта робити такі поїздки але переваг  екскурсійних «турів під ключ» від Заліщицького ТурБюро є багато в яких всі організаційні моменти бере на себе туристична агенція. Саме під час екскурсій діти отримують багато корисної інформації в не нав’язливій як правило ігровій формі що надовго запам’ятовується а також отримують без ліку фотографій та відео звіт про відвідини природніх, архітектурних місць нашого регіону та нашої Держави в цілому.

Заліщицьке ТурБюро пропонує багато різних екскурсій як то активний туризм екскурсія Дністровським каньйоном під час сплавів річкою Дністер, відвідини печер, або предметні, оглядові, поїздки в театри, виставки, фестивалі, релігійні та паломницькі місця тощо — та мета у всіх них одна  не зробити  її просто поїздкою а поїздкою що залишаються у пам’яті кожного учасника з новою додатковою для дитини інформацією для саморозвитку.

Крім того екскурсійні поїздки, це можливість для дитини побачити життя, яке кипить поза стінами навчального закладу. Як правило, це сприяє розширенню дитячого світогляду, вивченню географії не тільки цікавих куточків нашої держави але і місць що зовсім поруч з  нашою домівкою але водночас і так далеко!

Під час екскурсійних турів діти звикають до подорожей, освоюються під час поїздок, спробують собі прожити день без опіки батьків і стати трішки самостійними більш організованими самим швидко адаптуватися на місцевості у суспільстві під час зміни обстановки. Переосмислити отриману інформацію та можливо зробити свій вибір щодо майбутньої професії чи способу життя. 
А користь походів або ж поїздок з умовами наближеними до походу 
під час яких спрацьовує розвиток природніх інстинктів які в комфортному урбанізованому суспільстві так відходять на задній план нашого життя.

 Отже, підсумуємо що екскурсії — є дуже важливою і, головне, цікавою стороною шкільного життя дітей. Вони виховують, допомагають освоїтися і адаптуватися дитині в сучасному світі що так стрімко розвивається. Крім того, допомагають виробити шанобливе ставлення до пам’яток історії та архітектури, прищеплюють любов до історії рідного краю адже без знання історії, шанування звичаїв та традицій у жодної нації не буде шансу на порятунок. Крім того під час екскурсійних поїздок діти спілкуються між собою у звичних не офіційних  умовах  тому користь екскурсій є неоціненною у вихованні здорового, свідомого покоління нашої молодої держави. 
Запрошуємо до співпраці як фізичних так юридичних осіб різних форм власності – ми працюємо для вашого відпочинку!
.
 

Переглядів: 521 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]