Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 20.04.2024, 18:42



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Заліщики і туризм!
14:40
Заліщики і туризм!

Туристична галузь - одна з молодих та перспективних  галузей. В недалекому  майбутньому буде  важливим чинником  розвитку економіки і соціальної сфери Заліщанщини. Наше Заліщицьке туристичне бюро вже багато років поспіль рекламує нашу Заліщанщину туристичну та наш Дністровський каньйон організовуючи прес-тури для ЗМІ, беремо участь у семінарах, виставках, ведемо активну діяльність у мережі та запрошуємо туристів з усієї України організовуючи їхній відпочинок. Зацікавити потенційного туриста  і спрямувати туристичні потоки через Заліщики ми досягнемо не аби яких успіхів у сфері розвитку нашого регіону. Розвиток туризму автоматично сприяє та стимулює розвиток споживчого ринку, будівництва, торгівлі,  виготовлення товарів народного вжитку, сувенірів. 
   Під час організації турів для туристів з усієї України ми акцентуємо увагу на наш Заліщицький район,  та околиці.      Наш район відзначається перспективністю розвитку туристичної галузі, оскільки природні та архітектурні пам’ятки захоплюють  своїм різноманіттям гостей нашого краю. Нашою перевагою є вигідне географічне розташування, більша частина району знаходиться на берегах чудової річки Дністер, яка з кожним роком все більше і більше приваблює туристів які полюбляють активний відпочинок, сплави річкою. Заліщицьке туристичне бюро приділяє багато уваги даному напрямкові туризму. Є  першим в районі та не поступається обласним спортивно-туристичним  клубам та фірмам які займаються сплавами, як видом активного відпочинку.  Адже сплав на катамарані – особливий вид туризму, який дозволяє за короткий час осягнути велику територію, охопити  велику кількість цікавих об’єктів, намилуватись різноманітними краєвидами на які так багатий  Дністровський каньйон і під силу кожному. 

   І як справжні туристи ми рекламуючи  активний відпочинок та здоровий спосіб життя ми вкотре відзначаємо День туризму по особливому. Ми проводимо святкування сплавляючись  на катамаранах річкою  Дністер, гарний відпочинок супроводжувався колом однодумців та гарним настроєм.  

   Ми організовуємо відпочинок не тільки гостей міста але й жителям району.  Пропонуємо екскурсійні тури учням, студентам, трудовим колективам цікавими куточками України: природними пам’ятками, релігійними святинями, різноманітні тематичні тури.   
Наші тури є ефективними для відповідних навчальних дисциплін, оскільки в їх процесі відбувається не лише збагачення учнів теоретичними знаннями та практичними навичками, а й виховання в них волі, товаристськості, любові до рідного краю, його природнього багатства та історико-культурної спадщини. Нам приємно, що Заліщицьке туристичне бюро вносить і свій вклад у майбутнє держави.

Переглядів: 719 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]