Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 16.05.2024, 13:17



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2014 » Червень » 7 » Гастрономічний фестиваль "Галицька дефіляда".
18:53
Гастрономічний фестиваль "Галицька дефіляда".

Засновниками гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда» стали провідні ресторатори міста, які об’єдналися у «Гільдію рестораторів». І знову з 6 по 8 червня 2014 року у Тернополі проходить гастрономічний фестиваль "Галицька дефіляда". Під час фестивалю  відбувся кулінарний рекорд із безкоштовним частуванням, мандрівні театри, етнічні танці, забави для дітей, туристичне містечко. І це ще не все! Розважати будуть гурти Los Colorados, Лісапетний батальйон, Медовий полин, Фолькнери та інші.

У рамках "Галицької дефіляди" проходила туристична виставка. Так, відвідувачі змогли дізнатися про туристичний потенціал Тернопільщини, а також познайомитися із туристичними організаціями та фірмами. Наше туристичне бюро  взяло участь у даному заході.

Ми рекламували Заліщанщину як привабливий туристичний об’єкт. Розповсюджували рекламну поліграфічну продукцію, заохочуючи відвідати привабливі наші туристичні об’єкти через огляд наших банерів та стендів.

Адже  урочище червоне та дністровський каньйон, створені природою для туристів , які полюбляють зелений туризм.

Дністровський каньйон - каньйон, утворений річкою Дністер і розташований на кордоні 4 областей : Івано -Франківської, Тернопільської , Чернівецької та Хмельницької . Загальна довжина його становить близько 250 км , що забезпечує Дністровському каньйону місце серед найбільших каньйонів не лише України , а й Європи. Дністровський каньйон ,  визнаний одним з 7 природних чудес України . Утворився в результаті специфічної геологічної структури місцевості , а також тектонічних рухів і процесів водної та вітрової ерозії.

      Геологічні відслонення Каньйону дають можливість поглянути на земну історію віком у сотні мільйонів років, здивують Вас своєю величчю та красою. Каньйон характерний складною геологічною будовою.

 Сім надзаплавних терас є результатом тривалого творення дивовижної краси каньйону. У його нижній частині відслонюються силурійські і девонські (віком понад 400 млн. років), а вище – крейдові (понад 120 млн. років) і неогенові відклади. Місцями відклади утворені четвертинними лесами і лесовидними суглинками.

Все це ви можете побачити сплавляючись на катамарані  самою річкою та споглядати на  береги з рівня водяного плеса сидячи на катамарані.

Дане видовище перенесе Вас в уяві на мільйони років назад.   Тому ми пропонували відвідувачам  фестивалю сплави на катамаранах річкою  Дністер.  Сплав, чудовий відпочинок про який потрібно більше розповідати, багато людей в перше чули про такий вид відпочинку. Адже відпочивати  біля річки можна кожного дня а сплав на катамаранах річкою Дністер надовго залишиться у вашій пам’яті приємними спогадами.

Тому  сплави Дністром мають свої певні переваги над іншими видами активного відпочинку: вони придатні для тих, хто шукає порівняно не надто екстремальний, безпечний відпочинок, адже тут немає порогів, річка спокійна, повільно рухається утворюючи чудові меандри, які нагадують рух змії, яка повільно, граційно рухається та зачаровує Вас.

 

А туристичною перлиною Заліщицького району є Червоногород який розташований між селами Нагоряни та Нирків, сховавшись на дні велетенського кратера. 

Дана місцевість для сімейного відпочинку на природі для любителів зеленого туризму.

Для огляду туристів  залишки старовинного Червоноградського замку, історія якого починається з IX ст.

Колись  тут існувало давньоруське поселення Черлений містечко (пізніше його називали Червоногород, Червоногруд, Червоноград). У 1351 російсько-литовські князі Коріатовичі (Корятовичі) побудували в Червоногороді дерев'яний замок для захисту від татар. У нач. XVII в. королівський староста Н. Данилович спорудив на вигині р. Джурин новий кам'яний замок, згодом зруйнований турками. Мальовничі руїни послужили князю К. Поннінскому основою для зведення в 1870 р. прекрасного готичного палацу (арх. Ю. Захаревич). Садиба в Червоногороді вважалася однією з найбільш витончених магнатських резиденцій у Польщі. До 1939 р. в Червоногородського замку жила княгиня Любомирська. До сірий. XX в. садиба прийшла в запустіння, за радянської влади більшу частину споруд розібрали на будматеріали. Поруч можна побачити руїни Петропавлівського костелу XVII-XVIII в., Занедбаний цвинтар з усипальницею Понінських, а також залишки гідростанції на річці  Джурин. Дана місцевісь відома також і найбільшим рівнинним водоспадом України, висота якого становить 16 метрів і вважається рукотворним. Прорубали кряж Турки, які взяли в облогу містечко, щоб  звільнити підступ до замку від води, яка його оточувала.Так змінивши русло річки утворився чудовий водоспад. Водоспад використовувався по різному, його води приводили в дію млин та гідроелектростанцію.

На  даний час він став улюбленим місцем відпочинку туристів, яким дарує безкоштовний гідромасаж та освіжає в спекотні дні.

 

Ласкаво просимо, завітати на туристичну Заліщанщину!

(відео)
















 

Переглядів: 1219 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]