Вітаю Вас Гість | RSS

Середа, 15.05.2024, 07:21



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Листопад » 5 » Львів, туристична столиця України у формуванні духовності учнів!
18:07
Львів, туристична столиця України у формуванні духовності учнів!

В наш час дуже часто можна почути заклики про підняття національної свідомості людини, та виховання справжнього громадянина. А поштовхом і основою для цього є, в першу чергу, виховання духовної особистості. Школі потрібно змалку турбуватися про духовний світ дитини. Саме тоді країна буде бачити молодь – як майбутнє нашої нації, рушійну силу, яка спроможна вирішити проблему держави на свою користь, молодь із своїми вищими моральними, естетичними канонами та ідеалами. Адже від її ставлення до надбань культури залежить нині духовне оновлення нашого суспільства, зміст її цінних орієнтацій і майбутнє. Адже без пізнання минулого внас мало шансів зберегти свою національну свідомість в наступних поколіннях. Тому наше туристичне бюро співпрацює з навчальними закладами та пропонує тематичні тури Україною місцями з багатою історико-архітектурною спадщиною та культурними осередками.






Львів із впевненістю можна назвати туристичною столицею України. Щодня місто вітає тисячі туристів з різних куточків світу. Не лише багата історія та чудова архітектура приваблюють сюди гостей звідусіль. Неповторний дух міста творить його насичене мистецьке життя, особливо патріотичний характер його мешканців, а також чаруючий запах кави, який відчутно із затишних кав'ярень Львова.

Приєднатися до чарівної атмосфери сьогодення яке тісно  переплелось із минулим,  висловили бажання учні Заліщицької державної гімназії разом із своєю вчителькою Кузь Сітланою Михайлівною.

Свою дводенну мандрівку розпочали із ознайомлення з містом. Оглядовий майданчик на Княжій горі залишив незабутні враження, як і стіни Високого Замку,що  були  справжнім сторожем міста з  якої відкривається незрівнянна оглядова панорама міста.

           


Архітектурні пам’ятки Львова, їх своєрідна краса - особливі не лише в нашому, але й у світовому мистецтві. Це переплетення здобутків східної, західної культур та українського народного мистецтва, художній ансамбль, який свідчить про високу шляхетну душу народу, вибагливість його смаків та звичаїв

Просто вражаючими є вулиці Львова. Старовина надає сучасному місту чарівності. Тут, поряд з новим конструктивним будинком, можна побачити древню вежу або рештки середньовічної стіни. Поруч з будівлями древньо-руського періоду (церква Св. Миколая та храм Іоана Хрестителя), розташувалися шедеври львівської ренесансної архітектури - комплекс Успенської церкви та ансамбль площі Ринок, готичні арки Латинського костелу, пишне бароко собору Святого Юра і всесвітньо відома будова XIX століття -Львівський оперний театр. Екскурсія містом не залишила можливості жодному із екскурсантів не відкликнутись на неповторність вражень від цієї мандрівки. І воно й не дивно, адже Львів - одне з найбагатших міст України за кількістю і значимістю історичних, архітектурних та культурних пам’яток - їх понад 2000.

Під час екскурсійного маршруту ми стали свідками зйомок телепередачі Битва хорів. Втомленими, но задоволеними ми вирушили до нашого місця ночівлі.

Своєрідним відкриттям другого дня, для багатьох учасників поїздки став музей народної архітектури і побуту «Шевченківський гай. Музей вдало об'єднує горбистий ландшафт, відновлену рослинність Карпат і дбайливо перенесені історичні споруди з різних регіонів Західної України.





 У житлових та господарчих приміщеннях розміщено предмети домашнього повсякденного вжитку, сільськогосподарський реманент, ремісничий інструмент: «Бойківщини», «Лемківщини», «Гуцульщини», «Буковини», «Поділля» і «Львівщини».

  До нашого екскурсійного маршруту також входив огляд замків які входять до туристичного маршруту «Золота підкова».




 Побувавши в яких, побачивши все на власні очі, можна посправжньому відчути красу і шарм цих величних будівель.

Дана екскурсія дала нам можливість та  побачити Історичне та сучасне життя міста яке зачаровує та  не залишить байдужим нікого та відкладеться у памяті кожного учня теплими спогадами. 

Крім надання туристичних послуг учнівським, студентським, трудовим колективам наше туристичне бюро працює як турагент пропонуємо закордонні тури до  Європи та Азії 

Фотозвіт поїздки http://vk.com/album-29625778_181736956

Переглядів: 966 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]