Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 04.05.2024, 01:02



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Березень » 16 » Роль вистави у вахованні дитини
16:55
Роль вистави у вахованні дитини

    Простіше кажучи, недільного ранку дати можливість відвідати культурні заходи. І хоча молодій мамі через брак часу та величезну кількість справ зробити це надзвичайно складно і вона вмикає телевізор або комп’ютер і нехай дитина буде занята та дасть батькам можливість відпочити після трудового тиждня, — робити цього в жодному разі не можна,  адже інтернет переповнений сайтами,  іграми, сучасними  фільмами, мультфільми іноземного походження, у яких переважно — велика кількість  насилля і негативні, часто неприємні, образи, "нульовий" зміст. Тому наше  туристичне бюро і пропонує свої послуги і організовує тури вихідного дня в яких і театрам приділяються велика увага.            Дитячий світ кардинально відрізняється від світу дорослих: одні й ті самі речі обидві категорії сприймають абсолютно по-різному, " вистава виховує дитину невимушено, м'яко впливаючи на підсвідомість, не наказуючи, як це робить мама, а через гру, через певні образи та асоціації"  

  Таким чином ми недільного ранку  дружньою компанією і вирушили до театрального світу з педагогами Середюк Т.С. Савчинською М.В , Середюк О.П. та з дітками  Заліщицької державної гімназії  на перегляд музичної казки про кота леопольда.


     У звичайному житті коти полюють на мишей, а в казці Аркадія Хайта "День народження кота Леопольда” усе відбувається навпаки. Лагідний і доброзичливий кіт Леопольд раз у раз потерпає через зухвалих і набридливих мишей. Навіть у день народження Леопольда не обійшлося без прикрощів. Своїми поганими жартами мишенята довели іменинника до відчаю. На які лише хитрощі вони не вдавалися: викрадали лікарську валізу, прикидалися працівниками санепідемстанції, мамою-свинею з дитям-поросятком, і навіть конячкою – однак нічого з того не вишло. Миші самі ж за все й поплатилися.


  Але Леопольд разом зі своїми друзями пробачив мишам і запропонував їм подружитися. Миші пообіцяли ніколи більше не ображати Леопольда і своєї обіцянки дотримали. 


    Музична казочка принесла масу задоволення, як дорослим, так і дітям.

    Фото з акторами, як бонус від нашого туристичного бюро. Та дітки мали змогу  самі по черзі досхочу наіотографуватись собі на згадку з улюбленими героями. 

  Після вистави завітали до піцерії  перепочити та підкріпитись.

Фоторамка


     Вкотре дякуємо від свого імені та імені батьків  вчителям Гімназії, які  свій вихідний день присвятили своїм діткам і супроводжували нас під час поїздки для яких найкращою нагородою то вдячність дітей та іхній хороший настрій.

 


Переглядів: 665 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]