Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 16.05.2024, 03:01



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2013 » Грудень » 9 » Тури Україною - «СТАРОВИННИЙ ЛЬВІВ»
16:56
Тури Україною - «СТАРОВИННИЙ ЛЬВІВ»

Львів славетне місто, якому понад 750 років. Пережило декілька масштабних пожеж, адже раніше всі будинки міста були деревяними тому після пожеж в місті почали будувати з каменю.  Спочатку Львів Княжий, багато років під Польщею, потім під Австрією, пізніше  Львів Радянський і нарешті в складі незалежної України… . Дуже багато пережили мури  Львова. Багато розповідають про Львів, правда щось і на легенду схоже, а в деяких розповідях змішується легенда та історичні факти.

         З нашого досвіду знаєм, що нічого так не зближує людей і зближує їх, як загальна праця і загальний відпочинок. Тому школярі не тільки мають разом вчитися, а й разом їздити на різні пізнавальні чи розважальні екскурсії.        Екскурсії у колі однокласників для дітей здаються великими пригодами, спогади про які, разом зі світлинами, залишаться на все життя.

На нашу пропозицію мандрівки відгукнулася молодий педагог та класний керівник Заліщицької загальноосвітньої школи IIII ступенів №2 Світлана Гоцуляк. І разом зі своїми учнями Світлана Володимирівна погодились на нашу пропозицію відвідати Львів в рамках Тури Україною та побачити все на свої очі, стати свідком тих подій та на хвилинку, подумки, зануритись в  минуле.

                            

Оглядова пішохідна екскурсія «Старовинний Львів» включала в себе: ознайомлення з архітектурою та побутом міста XIV-XVIII ст. огляд костелу єзуїтів св. Петра та Павла (XVIIст.), площі Ринок; відвідування Кафедрального  собору Римо-католицької церкви (XIV-XVIII ст.), каплиць Боїмів та Кампіанів, Вірменського собору, огляд Бернардинського монастиря. Відвідування арсеналу або історичного музею «Тронна зала Яна Собеського»  з відвідуванням італійського подвір’я, та багато інших цікавих об’єктів.

                          

                          

      Занурились в  старовинну атмосферу міста та втомившись від екскурсії але з великим задоволенням та усмішками  на наших екскурсантів чекав приємний сюрприз, це відвідування шоколадної фабрики.

  П’янкий аромат та смак шоколаду  відновив сили наших школярів, які з цікавістю роздивлялись експонати та купляли смачну шоколадну, сувенірну продукцію для своїх родичів. Також відвідали і кав’ярню аромат якої, ще довго нам буде у спогадах.

      Подорожі відіграють велику роль адже справа в тому, що знання іноді засвоюються формально та теоретично,діти вчаться розуміти, теоретичні істини не стають їхніми власними поглядами на світ, тому потрібно теорію закріплювати практикою.

      Завдячуючи досвіду класного керівника та вмінню його налагоджувати постійний діалог між  учнями та собою, досягаючи розуміння та співпраці в учнівському колективі ми разом, на нашу думку, досягли результату та зміцнили теоретичні знання  учнів практичними навиками, закріпили  атмосферу міцного і дружнього учнівського колективу.

                                           

                                 

     Наше туристичне бюро організовує відпочинок, щоб він був спланований до дрібниць, туристичні групи змогли отримати максимум задоволення і вражень за короткий проміжок часу, в них включено все необхідне для комфортного і якісного відпочинку.

                                 

   Наші тури розроблені так, щоб діти змогли максимально ознайомитися з визначними пам'ятками і отримати масу позитивних емоцій і непросто побачити цікаві об’єкти, а максимально дізнатись історію від досвіченого екскурсовода, який супроводжує нас під час мандрівки. Тому, це непросто відвідування туристичних обєктів туристичною групою а повна історична розповідь, яка неодмінно залишиться і памяті дітей.

  

 

 

 

Переглядів: 829 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]