Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 19.04.2024, 06:29



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2012 » Червень » 19 » Відпочинок на морі
14:39
Відпочинок на морі

 База відпочинку «7 Я»
Розташування: 2-3-місні стандартні номери з усіма зручностями "економ” та номери стандарт. Відстань до центру орієнтовно 300-350 метрів, до моря – 7 хв. пішки.
Інфраструктура: База відпочинку складається з 2-ох корпусів, один з яких класу економ, інший корпус має номери стандарт і люкс. До послуг відпочиваючих - кафе-бар. На території пансіонату є басейн (користування зо додаткову плату) з прісною водою. Розміри басейну - 4,5 м. * 9,0 м., глибина - 1,60 м. Біля басейну є лежаки і парасольки.
На території є парковка для ваших авто (послуга безкоштовна).
Більярд, дитячий кінозал вечорами - за додаткову плату.
Доступ до Інтернет (Wi-Fi Free).
Для дітей обладнаний дитячий ігровий майданчик.
Номер:. 2-3-4-місні 1-но кімнатні, усі зручності - туалет, умивальник і душ в номері.
Харчування: 2-х разове комплексне (сніданок + обід). Можливо також замовляти їжу індивідуально по меню в кафе пансіонату. Обслуговування гостей здійснюється в кафе і на літньому майданчику.
Розваги: В містечку добре розвинена туристична інфраструктура, працює аквапарк, різноманітні кафе, бари і дискотеки. На пляжі можете скористатись різноманітними видами водних атракцій. Відпочиваючи в Залізному Порті маєте змогу обрати екскурсію в найближчі визначні місця Херсонщини і Західного узбережжя Криму.

База відпочинку «ЛЕОПОЛІС»
Розташування: Комплекс розташований всього в 300 метрах від чудового піщаного пляжу села Поповка в Західному районі Криму.
Інфраструктура: Комплекс складається з 3-поверхової будівлі, п’яти одноповерхових котеджів. Кафе-театр, розташоване поруч, запропонує Вам страви європейської кухні, жива музика і шоу-вар'єте не дадуть Вам занудьгувати вечорами. Чудове вино відомих Кримських виноробів доступно в дегустаційному залі. Територія комплексу огороджена. Цілодобове гаряче та холодне водопостачання.
Варіанти розміщення:
1) 2-х кімнатний сімейний номер з ванною кімнатою (Т, У, Д), холодильником, телевізором, вентилятором, розташований на другому поверсі 3-и поверхової будівлі. Максимально може розміститися 4 особи.
2) Номери з вигодами на блок: два 2-місні номери зі спільним санвузлом та вітальнею, в якій розташований диван, телевізор, шафа, холодильник.
Харчування: Харчування комплексне 3-х разове. Домашня кухня з смачним і різноманітним харчуванням.
Розваги: Щотижневі вечори відпочинку з концертною програмою. Щовечора жива музика в кафе.
Крім пляжу і моря Вашій увазі пропонуються різні водні атракціони: катання на вітрильнику, віндсерфінг, дайвінг, оренда гідроцикла, лікувальні грязеванни, ресторани, бари та інше. Обов'язково відвідайте дельфінарій, Ваші діти будуть в захваті, також доступні сеанси дельфінотерапії.
Висококласне обслуговування і турботливий персонал зроблять Ваш відпочинок незабутнім!

База відпочинку «Приморська»
Розміщення: Курортно-оздоровчий комплекс «Приморська-Галатея» - зелений оазис комфорту і розваг, розташований на узбережжі ласкавого Азовського моря. Цей рекреаційний комплекс входить в трійку лідерів на косі Пересип.
Варіант «Економ +» 2-, 3-місні номери в корпусі № 8. В номері є туалет, умивальник, шафа, тумбочки, Хл. Душові на поверсі.
Пляж – широкий, ретельно доглянутий співробітниками комплексу пляж подарує Вам незабутні години насолоди морем і південним сонцем. Тіньові навіси дозволять вам контролювати інтенсивність засмаги. А пункт прокату човнів і водних велосипедів, а також різноманітні водні атракціони, зроблять ваше перебування на пляжі активним і цікавим.
Харчування : з минулого року на базі впровадили сучасну систему харчування «Шведський стіл». До ваших послуг широкий асортимент страв, при цьому ви самі зможете вибирати блюда на ваш смак і настрій. А для самих вимогливих відвідувачів - VIP-зали з підвищеним рівнем комфорту.
Інфраструктура: сауна з басейном, караоке, кафе з літнім майданчиком (домашня кухня), мангал, автостоянка. В 200 м від пансіонату, на набережній містечка, функціонують: комп'ютерний клуб, більярд, базар, магазини, ресторани, кафе з різноманітними прохолодними напоями, прекрасними кримськими винами та національною кухнею.

База відпочинку «Радуга»
Розташування: Пансіонат розташований в центрі Залізного Порту на відстані 150 метрів від пляжу.
Інфраструктура:До Ваших послуг 2-х поверховий корпус з двох-місними номерами, одноповерховий корпус з 3-х місними і 4-х місними номерами з усіма зручностями.
На території нашої бази відпочинку є кухня, укомплектована всім необхідним для самостійного приготування їжі та деревяні альтанки обладнані телевізорами. Для дітей функціонує дитячий майданчик.
Номер:. 2-3-4-місні 1-но кімнатні, усі зручності - туалет, умивальник і душ в номері. В кожному номері є телевізор. Додатково (за бажанням) - прокат холодильника - 10 грн., на добу.
Харчування: Комплексне 2-ох разове харчування (сніданок та обід) за додаткову плату 70 грн. А також є можливість приготування їжі на загальній кухні, обладнаній необхідним посудом, плитами та холодильниками.
Розваги: В містечку добре розвинена туристична інфраструктура, працює аквапарк, різноманітні кафе, бари і дискотеки. На пляжі можете скористатись різноманітними видами водних атракцій. Відпочиваючи в Залізному Порті маєте змогу обрати екскурсію в найближчі визначні місця Херсонщини і Західного узбережжя Криму.

База відпочинку «СВЕЛНА»
Розташування: 15 км. від Євпаторії в котеджному районі с.Штормового, Територія площею 0,5 га, обгороджена, вхід на базу обмежений (сторонні не ходять).
Інфраструктура: Територія бази огороджена і складається з шести одноповерхових кам'яних будиночків з літніми навісами, потопаючих в зелені і квітах. Дитячий майданчик, фруктовий сад(фрукти з якого продають по собівартості), виноградна алея, мангал і барбекю для відпочиваючих.
Номер:. 2-3-4-місні 1-но кімнатні,у холі кожного будиночку - ХЛ, прасувальна дошка, праска.
Вигоди: Ум і Т знаходяться на території в окремих будівлях. Санітарні вигоди: душові комплекси (душі з гар. водою з 6.00 до 23.00 з і гелео-душі -цілодобово), у дворі пансіонату.
Харчування: Харчування комплексне 3-х разове. Домашня кухня з смачним і різноманітним харчуванням, нормальними порціями, свіжої та гарячої випічкою, достаток свіжих фруктів і овочів, фіточай в асортименті.
Розваги: Щотижневі вечори відпочинку з концертною програмою і дискотекою. До послуг гостей - пляжний відпочинок з атракціями.

База відпочинку «У МОРЯ»
Розташування: У новому 3-поверховому будинку, побудованому в 2008 році, знаходяться 15 номерів, з чудовим видом на море.
Номер: розрахований на проживання 2-3 чоловік і складається зі спальні, в якій є або одне двоспальне ліжко і крісло, або три односпальні ліжка, а також ванна кімната(Т,У,Д, гаряче і холодне водопостачання цілодобово). В кожному номері є холодильник, телевізор показує програми зі супутника, холодильник, електрочайник, мінімальний набір посуду,вентилятор і окремий балкон з прямим виглядом на море.
Харчування: Загальна їдальня розташована в 100 метрах. Пропонується комплексне з-разове харчування за додаткову плату(110 грн).
Розваги: Вечорами для гостей пропонується відвідати дискотеки, кафе та бари. До послуг гостей - пляжний відпочинок з різноманітними атракціями.

Пансіонат «ЛУЧИСТЫЙ»
Розташування: в південно-східній частині курорту Алушти, в невеликому курортному селищі - Рибаче (26 км від Алушти по дорозі на Судак). Пансіонат знаходиться біля БО «Кулон». До моря приблизно 300 м.
Розміщення: 3-х поверховий корпус. На першому поверсі знаходиться кафе. Номери євро стандарт, кожен номер має: 2 ліжка, крісло, диван-книжка, шафа, телевізор, холодильник, кондіціонет, електрочайник, посуд, санвузол (туалет, умивальник, душова кабінка), окремий вхід, балкон. Територія пансіонату огороджена. Гості пансіонату користуються інфраструктурою БО «Кулон» (пляж, магазин, перукарня, дитячий майданчик, танцпол, відео зал, кафе-бар, великий парк з альтанками)
Харчування: за додаткову плату. Вартість 3-х разового харчування на БО «Кулон» 100грн/чел, або в кафе пансіонату домашня кухня по меню.
Пляж: дрібна галька, в 300 м від пансіонату, спуск сходинками

Переглядів: 1165 | Додав: manager | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]