Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 16.04.2024, 14:18



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2017 » Травень » 26 » Водний туризм на Тернопільщині!
20:38
Водний туризм на Тернопільщині!

Сплави по Дністру найпопулярніший вид туризму далі вело і пішохідний туризм на Тернопільщині. Сьогодні на околицях Заліщицького району одним з найпопулярніших видів туризму є водний сплав річкою Дністер на надувних катамаранах, або, по-іншому – рафтинг.

Той, кому пощастить стати учасником сплавк по Дністрі, по-новому відкриє для себе природу рідного краю. Це потрібно побачити і відчути тільки самому.
 Дністер річка спокійна тут немає порогів, перекатів але Сплав по Дністру - дуже відповідальний захід, безпека повинна бути понад усе, тому вкрай важливо неухильно виконувати всі вказівки інструктора. Річка, на жаль, не любить самодіяльності.
Сплави по Дністру з центром в м. Заліщики і це не випадково!. Заліщики - справжнє європейське курортне містечко. Розташоване на межі Тернопільської та Чернівецької областей в меандрі Дністра і здавна вабить туристів своїм сонячним теплим майже середземноморським кліматом, чарівною красою ландшафту. Заліщицьке туристичне бюро завжди чекає гостей, благо в цьому місті є, що подивитися, ми покажемо та розкажемо. Та все ж нині більшість туристів хочуть спробувати справжній драйв, спробувати підкорити повноводний Дністер, поблизу побачити дивовижну природу цих країв.Сплав по Дністру на катамаранах саме для цих цілей ідеальний!
Перед початком сплаву по Дністру, перш за все  інструктаж, вчимося правильно сидіти на катамарані, тримати весла, надягаємо жилети і вирушаємо в подорож за яскравими емоціями і казковими враженнями. Спочатку відчуваєш себе на катамарані піщинкою в величезних водах Дністра, але незабаром страх і занепокоєння зникають повністю, так як вся увага привертають до себе чудові чарівні пейзажі. Величаво підносяться скелясті береги каньйону, відчуваєте подих вітру та шум  водоспадів що заховані у гущі лісів, і зовсім дивно спостерігати, як завзято пробиваються крізь каміння рідкісні рослини, демонструючи нам свою наполегливість і дивуючи неймовірною палітрою фарб.

Сплав по Дністру триває, і нашому погляду відкриваються все нові і нові картини природи. Ми бачимо виходи на поверхню гірських порід Юрського періоду Мезозойської ери. Саме тут найчастіше знаходяться викопні останки древніх організмів. Їх кількістю і різноманітністю немає рівних в Європі.
Веслування змінюються переглядом  чарівних пейзажів, цікавими розмовами. Невеликий відпочинок і ми знову рухаємося вперед. Здалеку відкривається велична панорама - крутий схил, повністю вкритий зеленим килимом з рослинності, а в самому низу схилу оголюється стіна, утворена відкладеннями нижнього Девона. Справжній оазис стародавнього світу, що дійшов до наших днів!
Продовжуємо свій шлях до нових відкриттів і вражень. Всі досягнення людства тьмяніють і відступають на другий план перед красою первозданної природи Дністровського каньйону. Навіть самий урбанізована людина анітрохи не страждає від відсутності благ цивілізації. Природа цієї місцевості захоплює, проникає вглиб душі і довго ще буде приходити в снах і спогадах.
Під час сплаву по Дністру ви опинитесьв самому серці Дністровського раю, рідко хто упустить можливість порибалити, адже тут створені всі умови для цього, ми зачалимо та спробуємо свою удачу або рибалимо вечір та з ранку!. На берегах Дністра немає промислових підприємства, тому річка чиста, риби в ній безліч. Хочете вірте, хочете ні, але навіть самий досвідчений рибалка тут зможе похвалитися значним уловом. Природні умови Дністровського каньйону неповторні. Вони містять в собі величезний рекреаційний потенціал. Однозначно Заліщицьке туристичне бюро буде продовжувати розвивати туристичний потенціал Заліщанщини туристичної на благодатній Тернопільській землі. Запрошуємо всіх  до нашого чарівного куточку нашої мальовничої України міста Заліщики на сплав по Дністру!

Переглядів: 1160 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]