Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 26.04.2024, 16:09



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2012 » Вересень » 3 » Заліщанщина туристичний та спортивний край .
20:13
Заліщанщина туристичний та спортивний край .
     Метою даного турніру є впровадження фізичної культури і спорту, формування здорового способу життя, підвищення рівня спортивної майстерності також визначити найсильніші збірні команди турніру    та ознайомлення учасників і гостей змагань з історико–культурною спадщиною Заліщицького району, популяризувати активний відпочинок в урочищі «Червоне». 
     Організатори турніру – депутат районної ради та директор РКП «Заліщицьке туристичне бюро» Кучер Віктор Ігорович, Заліщицька районна рада, головний суддя турніру Шипітка Борис Іванович – приурочили змагання річниці незалежності України. 
На жаль, як для самих учасників, так і для вболівальників, не всі запрошені команди змогли приїхати. Причиною тому стали несприятливі погодні умови (дощ став уже традицією турніру), той факт, що зараз сезон відпусток, та економічний фактор. Та в змаганнях все ж взяли участь команди: «Сапсан –молодіжна», «Сапсан –ветерани» (м. Чортків), «ЧНУ»(м. Чернівці), «Victory»(с. Нирків), «ВКН» (с. Виноградне) «ЗахідРемБуд» (м. Бурштин), «Представництво Тернопільщини» (м. Тернопіль).
На офіційній церемонії відкриття вступне слово було надане організатору директору РКП «Заліщицьке туристичне бюро» Кучеру В.І Учасників турніру привітав директор районного комунального фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Мамалига І.С. та головний суддя турніру Шипітка Борис Іванович, після чого була представлена суддівська колегія у складі: Шипітка Б.І. – головний суддя турніру, Пелих В.І. – суддя ІІ категорії, Пелих М.І. – суддя ІІ категорії.
В переривах між іграми та вечірні програмі розважали самих учасників турніру, гостей та туристів відвідувачів урочища своїми номерами у середньовічних костюмах та обладунках показуючи різні елементи бою та вогняним шоу учасники клубу боєвих мистецтв «Берсарк» м. Чернівці.
      Також в кінці першого дня змагань організатори запросили учасників і гостей турніру на святкову вечерю, розважальну програму та дискотеку. Участь у ній взяли колектив Заліщанщини, вихованці Заліщицького районного будинку дитячої та юнацької творчості, лауреати, переможці всеукраїнських міжнародних конкурсів, квартет «Мальви» під керівництвом Іліщук Л.А; 
    В другий день турніру відбувся фінал – свято спортивного азарту, боротьби за призові місця, за результатами кругової системи змагань перше місце уже другий рік поспіль здобула Чернівецька команда «ЧНУ» , друге і третє відповідно «ЗахідРемБуд» (м. Бурштин) і «Виноградне» . Команди відзначили пам’ятними відзнаками за участь у турнірі а також переможці отримали перехідний кубок, медалі , грамоти, дипломи. Від засновника та організатора турніру Віктора Кучера директора РКП «Заліщицьке туристичне бюро» команда «ЧНУ» за перше місце отримала в подарунок сплав на катамарані річкою Дністер.
Турнір виявився надзвичайно цікавим, оскільки команди, що брали в ньому участь, відзначалися високим рівнем підготовки, досвідом, та неабияким азартом.
     Наступного року, як запевнив організатор Віктор Кучер відбудеться п’ятий ювілейний турнір серед чоловічих команд. І знову ж таки у мальовничому краї, перлині Заліщицького району, але ще з більшим спортивним азартом. Хочеться привернути увагу до таких спортивних змагань меценатів, громадськість та найголовніше – молодь, залучати до спорту, до культурного відпочинку. Адже даний турнір не тільки спортивне свято, але і гарний відпочинок в урочищі 
Переглядів: 956 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]