Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 20.04.2024, 10:38



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Квітень » 14 » Незабутній відпочинок у Західній Україні
21:06
Незабутній відпочинок у Західній Україні

Заліщики ТурБюро – одна з провідних та досвідчених команд, що проводить сплави мальовничим каньйоном річки Дністер, яка є третьою за величиною в Україні. Каньйон входить у сім чудес України, тому ті, хто ще не був у нас – ласкаво запрошуємо до нашого краю, який увібрав у себе безліч цікавинок, природних заповідників та пам’яток архітектури.  
На території Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської областей збереглися руїни стародавніх середньовічних замків і фортець. Найвідоміша – Хотинська, яку було зведено у XIII столітті як форпост проти навали з боку Османської імперії. Розташована в однойменному місті Чернівецької області. Доступ до Фортеці є Дністром і автошляхами. Місто Хотин є кінцевим пунктом деяких наших маршрутів Дністром, де ми зупиняємося, фотографуємося, відпочиваємо та відвідуємо фортецю-музей. 
Також Тернопільська область славиться своїми печерами, найвідоміша з них Оптимістична, відкрита у 60-х роках минулого століття львівськими спелеологами. Печера також є найбільшою на сьогодні відомою печерою України, вона також посіла перше місце у книзі рекордів Гіннеса як найдовша печера Євразії. На сьогодні вивчено та досліджено понад 250 км, а ще скільки може ховатися під землею! Наразі в Оптимістичну організовуються екскурсії, прокладені туристичні маршрути, а також тривають дослідження. Печера цікава своєю геологією та будовою, кристалами, а також скульптурами, створеними спелеологами, що проводять у ній дослідження.
Чоловікам будуть однозначно цікаві рибальські сплави. Дністер – дім для багатьох видів риб і не тільки. Тут водяться карась, верховодка, сом, головень, марена, окунь, судак, жерех, йорж та багато інших видів. Рибалимо з катамаранів, а дозвілля повністю організовуємо ми – їжу, намети, спорядження. Рибальські тури – це унікальна можливість поєднати сплав, відпочинок і рибалку.

Якщо ви плануєте відпочити всією родиною, обов’язково беріть дітей, їм однозначно буде цікаво! Безпека в нас на найвищому рівні: перед сплавом обов’язковий інструктаж з поведінки на воді, роботи веслами. Для сплавляння ми надаємо рятувальні жилети всім членам команди (спорядження повністю надаємо, везти із собою тільки особисті теплі речі та те що рекомендуємо). З вас тільки гарний настрій та квитки до місця збору і назад.

Відпочинок на річці суттєво відрізняється від лежання на морі. Ми організовуємо програму так, щоб кожному туристу було цікаво, адже нам важливо показати каньйон та Дністер таким, яким любимо його ми. Якщо в наших краях ви вперше, чудові враження ми гарантуємо, тому що такої унікальної природи в Україні більше ніде не знайти. Сплав – це не гребля веслами цілий день. Сплав – це насичена програма з екскурсіями, відпочинком, купанням, спілкуванням і, звісно, сплавлянням. Ми допоможемо вам відкрити красу наших місць і полюбити чарівний смарагдовий Дністер. 

Ми пропонуємо відвідати Дністровський каньйон адже тут вам - море, ліс та гори а ще можна смачно поїсти - прості страви в польових умовах то шедевр


 

Переглядів: 676 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]