Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 19.03.2024, 05:41



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Листопад » 1 » Заліщики на виставці «ТурЕКСПО»
17:47
Заліщики на виставці «ТурЕКСПО»

Тернопілля вже не є транзитним регіоном і з кожним роком все більше і більше це доводить тому у Львові на ТурЕКСПО презентовано управлінням туризму Тернопільської ОДА на чолі Яцків Ростиславом та представниками туристичного бізнесу Тернопільщини були представлені нові туристичні продукти та маршрути. Основна мета заходу – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України.

Саме з такою метою неаше ТурБюро завітало на велике свято туризму, щоб побачити інших та себе показати адже Тернопільщина та наш Заліщицький край активно набирає обертів  та закріплює свої позиції  на внутрішньому туристичному ринкові. Нами неодноразово робиться акцент що Заліщики є туристичною перлиною Тернопілля та України адже цьому сприяє вигідне географічне розташування і тут всі передумови щоб розвивати туризм та надавати туристичні послуги щодо організації відпочинку та дозвілля туристам. Багато цікавих зустрічей зі старими друзями та нові знайомства уже закладають фундамент на новий 2020рік. 


Виставка зачаровувала своєю атмосферою та тим як інші області та міста пропонували, заохочували то викликало захоплення.  Ми також залишили частинку тепла нашого Заліщицького краю у поліграфіній продукції. Панорама Заліщик, Джуринський водоспад, Дністровський каньйон не залишав нікого байдужим і кожен хто дізнавався то одразу виявляв своє бажання відвідати наш край та побачити все на власні очі а ми все організуємо, покажемо, розкажемо. Заліщики  мають всі шанси відродити свою колишню туристичну славу а ми сприятимемо цьому розширюючи, покращуючи спектр надання туристичних послуги.
 

Переглядів: 547 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]