Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 26.04.2024, 02:10



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Заліщики, напрямок туризм. Заліщицьке туристичне бюро – роботу визнано!
15:40
Заліщики, напрямок туризм. Заліщицьке туристичне бюро – роботу визнано!

Заліщицьке туристичне бюро взяло участь в урочистому засіданні з нагоди відзначення Дня туризму в Україні , що проводилось з ініціативи Тернопільської ОДА і Тернопільської обласної ради напередодні святкування,  вітав присутніх, голова державної адміністрації.  Степан Барна  відзначив, що Тернопілля має всі шанси бути лідером  в системі внутрішнього туризму адже в нас є що показати, тому 2016 рік є активним в популяризації і розвитку фестивального руху «Свято замків». Фестивалі дають можливість відкрити  для потенційних туристів нові  до цього часу невідомі об’єкти та збільшити потік туристів до Тернопільської області і саме завдяки таким фестивалям закинуті замки отримують шанс на відновлення, очищення їх від сміття та ремонту під’їзних шляхів до них. Також про перспективи розвитку туристичної галузі Тернопілля та з вітальним словом виступив голова  Тернопільської районної ради Овчарук Віктор Вікторович.

Під час святкової наради  начальник департаменту туризму ОДА Назар Яворський звітував про  рік що минає та ділився планами на майбутнє дальших кроках щодо популяризації області. Того святкового дня лунали слова вдячності суб’єктам туристичної діяльності, всім ентузіастам туристичної справи, всім хто своєю роботою  перетворює Тернопільську область  у привабливий регіон для відпочинку, оздоровлення, ведення бізнесу та залучення інвестицій. 


Після урочистого засідання проведено нагородження кращих представників державних, комунальних установ, організацій, фахівців туристичної галузі області, хто створює туристичний імідж Тернопілля. Нам дуже приємно що  діяльність Заліщицького туристичного бюро було визнано, та нагороджено.

 За значний  внесок  у розвиток туристично-рекреаційної сфери області  відзначили  директора районного комунального підприємства Заліщицьке туристичне бюро Кучер Віктора Ігоровича.

Заліщицьке туристичне бюро дякує за рекомендацію до відзначення і за довіру при нагородженні. Попереду внас, ще багато роботи, щоб прекрасний Заліщицький край  був яскравою туристичною зіркою Тернопілля туристичного. Тільки разом  і тільки співпрацею громадькості, влади, бізнесу ми досягнемо високих результатів.

 

Переглядів: 702 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]