Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 18.04.2024, 17:53



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2016 » Травень » 16 » Заліщики розвиток туризму!
17:59
Заліщики розвиток туризму!

   Найбільша кількість замків в Україні, найбільший рівнинний водоспад, найглибший річковий каньйон – це далеко не весь перелік цікавих місць. Саме Заліщицький район є перспективним у розвитку активних, водних, екскурсійних видів туризму, завдяки  вдалому своєму географічному розташуванню на берегах Дністровського каньйону, адже значна частина Заліщанчини є прибережною зоною. Тому наше районне комунальне підприємство Заліщицьке туристичне бюро активно взяло напрямок на  розвиток туризму в Заліщицькому районі.

   Саме сплав Дністром – це гармонія з природою, туристичний продукт який дозволяє людям  абсолютно досягнути психологічного релаксу, який можливий лише в тиші, а ще краще – в тиші національного заповідника НПП «Дністровський каньйон». Первозданна природа, якої так не вистачає у міських джунглях, а в каньйоні річки Дністер їх досхочу, на противагу курортним місцям, де панує шум і гам від переповнених туристами вулиць  та пляжів.


   Проте наявність туристичних об’єктів ще не може  означати, що люди до нас будуть масово їхати. Потрібно також розвивати інфраструктуру. А вже на це потрібні гроші. Туризм без супутньої інфраструктури досить важко розвивати. Та  зупинятись не потрібно і тому  Віктор Кучер директор Заліщицького туристичного бюро  спільно з Назаром Яворським, начальником відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації організували ПРЕС ТУР, для засобів масової інформації для реклами туристичних принад Тернопілля.  Охочих відвідати наш туристичний регіон виявилось доволі багато. В даному заході взяли більше 30 журналістів популярних туристичних видань, інтернет ресурсів та 7 телеканалів України.  Краса мальовничого Дністровського, Джуринського каньйонів, смачна вечеря,  залишила у журналістів позитивні враження якими вони будуть ділитися з потенційними туристами з усієї України. Даний тур  донесе для до кожного  свого глядача, що в Україні є де відпочити, а Тернопілля не поступається сусіднім областям своєю  туристичною привабливістю і Заліщицький район  стане туристичною окрасою обласного центру, радо очікуватиме на своїх туристів.  Адже розвиток туризму це зайнятість місцевого населення та економічний розвиток району в цілому.
 Ми  створюємо нові  туристичні продукти та завойовуємо своє місце  на туристичному ринку України, під гаслом «ВІДПОЧИВАЙ В УКРАЇНІ».


   Саме наразі  такий напрямок є актуальним коли час економічних негараздів зазнає збитків один вид діяльності – активно розвивається інший. Саме таким видом діяльності є внутрішній туризм. Адже відмовляючи собі у дорогих поїздках за кордон, люди активніше цікавляться, де можна відпочити в Україні і на Тернопільщині зокрема. І нерідко про цікаві об’єкти і красиві місця вони дізнаються вперше. Заліщицьке туристичне бюро завжди прагне по максимуму донести  до своїх туристів усю красу нашого краю, наші тури щирі, теплі, емоційні, пізнавальні.

Переглядів: 1176 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]