Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 19.03.2024, 11:07



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Листопад » 15 » Заліщики розвиток туризму.
20:28
Заліщики розвиток туризму.

Відомо що малі міста в структурі міського розселення є найчисельнішою групою серед усіх міст що відіграють важливу роль в територіальній організації суспільства. Вони мають особливе значення для подальшого розвитку туризму. Особливо в цій категорії виділяються історичні міста. Кожне мале нашої держави місто, особливо, Західного регіону - це окрема сторінка літопису України.
Значний вплив на формування малих міст Тернопільщини мали і природні чинники - рельєф, клімат, лісові, земельні, мінеральні ресурси. Наші Заліщики в цьому плані є обдарованими і при вмілому використанні ми можемо  зупинити транзитний рух туристів сусідніх областей через наше місто та заохотити потенційного туриста зупинитись саме в нас, щоб туристичні оператори, агенції розробляли свої туристичні маршрути  в яких місто Заліщики було б  в пріоритеті відвідування. Для розвитку міста Заліщики з вигідним географічним розташуванням, цінною історико-культурною спадщиною він може і повинен стати одним з основних напрямів.
Заліщицьке туристичне бюро керівник Кучер Віктор  вбачає в розвитку туристичної потуги нашого міста потрібно приділити значну увагу розвитку туристичного маркетингу, інфраструктури, зберегти ще існуючі та відновити ті що майже втрачені історичні надбання а також створювати нові туристичні атракції як то музеї виноградарства, вирощуванням овочів в закритому грунті в яких показати в весь процес від початку до готової продукції з дегустацією,  музей катівня, музей національностей що жили на нашій території, музей аптека, підземелля Заліщанщини. Заохотити жителів до створення та надання свої особливих туристичних послуг щодо розміщення туристів, надання майстер класів, реалізації  своєї продукції, варіантів безліч.  
Основним напрямком нашого міста має стати затверджений план щодо збереження та реставрації історичної, архітектурної та культурної спадщини наголосила підприємець Ірина Кукурудзяк.
І це цілком правильно що місто має отримати своє неповторне архітектурне обличчя, відоме визначними постатями, які жили в ньому, має свій автентичний побут яким має перейнятись кожен житель і разом створити свою неповторну атмосферу. Також створити нові пам’ятки ідеєю якого може стати навіть пам’ятник туристу, сажотрусу, ключнику, двірнику тощо..., турист з веслом (Заліщики то в центрі Дністровського каньйону і в центрі туристичних маршрутів по Дністру), помідору про який багато років ведеться дискусія, або ж будь який пам’ятник або цікаве облаштоване місце якого ніде нема і до нього прив’язати легенду і таким чином створити новий туристичний об’єкт для екскурсійного  показу.  Наприклад відновлену алею у верхньому парку можна назвати алея закоханих і біля оглядового майданчика розмістити ковані серця що закохані залишали колодки з своїми ініціалами та серце я люблю Заліщики що стане чудовою фотозоною.

Ми маємо разом підвищити рівень ділової активності населення в туристично-рекреаційній сфері, заохотити людей  по іншому подивитись на туризм який може стати для кожного жителя не тільки підробітком, джерелом доходу але і  стилем життя. На нашу думку при вмілому  використанні того що маємо, того звичного для нас але нового для туриста можна перетворити на успішний центр туризму і саме цим центром має стати Заліщики.
Спільними зусиллями жителів міста, підприємців не забуваючи про апарат районної, міської ради об’єднавшись іти крок за кроком до покращення туристичної привабливості нашого міста, до розширення спектру надання туристичних послуг, до мети доповнюючи не дублюючи один одного.
Так після конструктивного діалогу між підприємцями та очільницею міста Аллою Квач буде створено при міській раді консультативний пункт для бізнесу, який почне працювати з 1 січня 2020 року.
 Маємо сподівання що такі зустрічі  будуть частіше і будуть залучати все більше жителів нашого міста і 2020 буде переломним і плідним щодо розвитку туризму та інших галузей.
 

Переглядів: 720 | Додав: shef | Теги: Заліщики міська рада, Заліщики Алла Квач, заліщики туризм, заліщики трБюро | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]