Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 19.03.2024, 13:42



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Листопад » 30 » Заліщики сільський зелений туризм як варіант економічного зростання.
01:55
Заліщики сільський зелений туризм як варіант економічного зростання.

Заліщики знаходяться дуже вигідному географічному положенні яке мимоволі притягує туристів як своїх так і закордону. Таки Заліщики беруть курс на розвиток туризму і саме цьому був присвячений захід який організували органи місцевого самоврядування та Комунальне Підприємство Заліщики туристичні. Спікером якого був Сергій Толстухін з міста Хмельницьк.


 На даному заході було присутні чимало Заліщан і це спонукає в майбутньому проводити такі заходи частіше та з більшою кількістю охочих. Такі заходи є доволі корисним вони зближують жителів міста та однодумців. Під час дискусій небайдужі ділились своїми переживаннями, побажаннями та отримували певний поштовх, заохочення та знання до самореалізації як надання туристичних послуг а саме Зелені садиби. Зелена садиба це сфера діяльності доступна кожній сім’ї що вже має перші капіталовкладення як  своє помешкання а також персонал в ролі якого може виступати їхня ж сім’я, а саме головне що така діяльність наразі не оподатковується про це неодноразово  наголошував коли зустрічався з жителями прибережних зон під час наших водних турів річкою Дністер. Та перші зрушення є це садиба в с. Устечко послугами якої ми неодноразово користувались  в наших ранніх весняних або ж осінніх сплавах та коли різко змінювалась погода. Ще переконував жителів с. Нагорян, Ниркова що Джуринський водоспад який притягує туристів і вже є готовим рішенням щодо  попиту саме на такі види послуг. Так з садибами наразі в процесі і тільки садиба Вікторія що у Ниркові  надає свої послуги. Та мої розмови не залишились без уваги і так сьогодні бачимо як  дорогою до водоспаду люди продають продукцію свого виробництва і тут теж саме головне зрозуміти людям економіку щоб не конкурувати один з одним і не продавати схожі товари і знижувати ціну і таким чином збільшувати продаж а робити саме свій продукт унікальним і брати за це відповідні гроші що сприятимуть розвиткові. Також неодноразово ми користуємось такими екологічно чистими продуктами коли організовуємо харчування туристів під час наших сплавів по Дністрі та екскурсій на Джуринський водоспад.
 Всім відомо що хат порожніх в селі є дуже багато і це чудове рішення щоб хата не руйнувалась і там таки хтось жив та платив за це гроші. Адже для підготовлення хати до садиби можна зробити підручними засобами і чим простіше тим краще але є одне но! Це НО, потребує умов ванної кімнати хоча можна і без але це потрібно вказувати туристу. Так після поселення туристам  можна організувати харчування та продумати дозвілля а варіантів для дозвілля в нас безліч тому саме головне порозумітись і кожному бути особливим  доповнюючи один одного та всією громадою працювати адже коли буде багато туристів то зароблять усі! Тому як висновок  хто хоче спробувати себе в такій діяльності повний в перед.

ТурБюро Заліщики, КП Заліщики Туристичні, РКП Заліщицьке туристичне бюро спільно з органами місцевого самоврядування  будуть допомагати  в промоції та заселенні ваших садиб що буде так необхідно на старт вашої зайнятості.

Під час організації наших сплаві Дністром ми пропонуємо нашим туристам розміщуватись на нічліг у наших готелях як це Мішин-Сіті, Старі Заліщики, Оазис, Печорна та організовуємо дозвілля туристів що уже поселились у наших готелях організовуючи їм не тільки сплави річкою Дністер але і екскурсії містом та поїздки до цікавих туристичних об’єктів як то Джуринський водоспад, наш зоопарк що в с. Торське, печери Тернопілля, та надаючи послуги пасажирських перевезень тощо. Таким послугами ми будемо забезпечувати і туристів що проживатимуть у ваших садибах.

Вело туризм  є також в пріоритеті і цим питанням давно переймались але  тепер таки маршрутам бути і спікер разом з небайдужими та Лесею Мандзюк будуть вирішувати дану проблему. Наразі потрібно об’єднати зусилля всіх та зробити Заліщики як бренд  туристичного краю. Роками багато робиться наприклад облаштування місць стоянок на Дністрі, маркування туристичних стежок працівниками НПП Дністровський каньйон.
Зближення  та єднання  жителів Заліщик так Подністров’я через розвиток туризму розширюючи сферу зайнятості населення, позитивно впливатиме на економіку та екологію районів України, сприяєтиме відродженню, збереженню та розвитку місцевих народних звичаїв, промислів, пам'яток історико-культурно ї спадщини. 

Висновки. Отже, сільський зелений туризм підвищує рівень зайнятості сільського населення і рівень економічного розвитку в цілому. Сприяє відродженню, збереженню та розвитку народних звичаїв і традицій, а також пам'яток історико-культурної спадщини. Стимулює розвиток соціальної інфраструктури, зокрема благоустрою сільських садиб, вулиць, в цілому сіл, доріг тощо і звичайно підвищує культурно-освітній рівень сільського населення.

Переглядів: 823 | Додав: shef | Теги: заліщиуи тур бюро, Заліщики сплав по Днестру, Заліщики садиби, заліщики веломаршрути, Заліщики туристичні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]