Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 16.04.2024, 09:40



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2020 » Жовтень » 13 » Заліщики туристичний край
15:10
Заліщики туристичний край

 Туристична галузь - одна з молодих та перспективних  галузей. В недалекому  майбутньому буде  важливим чинником  розвитку економіки і соціальної сфери ОТГ. Наше Заліщицьке туристичне бюро вже багато років поспіль рекламує нашу Заліщанщину туристичну та наш Дністровський каньйон організовуючи прес-тури для ЗМІ, допомагаємо знімати матеріали  про наші цікаві об’єкти, виготовляємо ролики, ведемо активну діяльність у мережі та запрошуємо туристів з усієї України організовуючи їхній відпочинок з урахування всіх мір безпеки щодо роботи в умовах карантинних заходів.. Зацікавити потенційного туриста  і спрямувати туристичні потоки через Заліщики ми досягнемо не аби яких успіхів у сфері розвитку нашого регіону. Розвиток туризму автоматично сприяє та стимулює розвиток споживчого ринку, будівництва, торгівлі,  виготовлення товарів народного вжитку, сувенірів. В пріоритеті роботи є роз’яснювальна робота, заохочення жителів до створення садиб, хостелів, домашніх музеї все що може зацікавити  туриста відвідати наш край, саме це є актуальним в час створення громад.
   Під час організації турів для туристів з усієї України ми акцентуємо увагу на наш Заліщицький регіон,  та околиці.      Заліщанщина вирізняється перспективністю розвитку туристичної галузі, оскільки природні та архітектурні пам’ятки захоплюють  своїм різноманіттям гостей нашого краю, а в самому місті є два пляжі що в скорому майбутньому будуть таки популярними. Нашою перевагою є вигідне географічне розташування, більша частина району знаходиться на берегах чудової річки Дністер, яка з кожним роком все більше і більше приваблює туристів які полюбляють активний відпочинок, сплави річкою. Заліщицьке туристичне бюро приділяє багато уваги даному напрямкові туризму. Є  першим в районі та не поступається обласним спортивно-туристичним  клубам та фірмам які займаються сплавами, як видом активного відпочинку. Сплави  на байдарках, катамаранах, каное стали ще доступнішими для жителів міста та гостей, всіх охочих хто хоче спробувати  таки вид в міру активного відпочинку. Ми пропонуємо послуги туристичного прокату спорядження, транспортні послуги та організовуємо відпочинок під ключ.  
   І як справжні туристи ми рекламуючи  активний відпочинок та здоровий спосіб життя ми вкотре відзначаємо День туризму по особливому. Ми проводимо святкування сплавляючись  на катамаранах річкою  Дністер, гарний відпочинок супроводжувався колом однодумців та гарним настроєм.  

Пропонуємо екскурсійні тури учням, студентам, трудовим колективам цікавими куточками України: природними пам’ятками, релігійними святинями, різноманітні тематичні тури.   
Наші тури є ефективними для відповідних навчальних дисциплін, оскільки в їх процесі відбувається не лише збагачення учнів теоретичними знаннями та практичними навичками, а й виховання в них волі, товаристськості, любові до рідного краю, його природнього багатства та історико-культурної спадщини.

Переглядів: 687 | Додав: shef | Теги: заліщики туризм, Заліщики байдарки, заліщики відпочинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]