Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 29.03.2024, 12:13



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2021 » Травень » 2 » Заліщики туристичний край.
19:59
Заліщики туристичний край.

Заліщицька громада активно готувалась до Великодніх свят, впоравшись з необхідними роботами по благоустрою, громада активно взялась за створення свята до Великодня.

Так в селах та місті Заліщики за ініціативи міського голови Івана Петровича, спільно з майстрами, керівниками підрозділів, гуртків та не байдужими жителями громади місто прикрасили Великодніми декораціями, влаштувавши фотозони для жителів, гостей міста та туристів. Парки, площа, алеї міста дарують людям відчуття свята та радості Воскресіння Христового (більше тут). Такі декорації цікавими є і у вечірній час, адже вони підсвічуються. Багато фотографій зроблено на Великодніх фото зонах, а це в свою чергу розкаже про нашу громаду по всій україні.

 


Так і ми запрошуємо до Заліщик на відпочинок, відчути святкову атмосферу, яка два тижні буде доступною для огляду та фотографування, як у денний, так і у вечірній період часу. Заліщицьке туристичне бюро покаже вам цікаві локації, зробить фото, відео звіт про відпочинок, а також організує ваш відпочинок або порадить як краще організувати, щоб більше часу було на відпочинок. Побувати в Заліщиках та спробувати сплав річкою Дністер на каяках, байдарках, катамаранах. Водний туризм в Заліщиках від Великодня і до Покрови (більше тут)... Сплави доступні та під силу кожному, тому запрошуємо на Дністер по сонце за емоціями та враженнями. Маєте більше часу то можемо спробувати разом: рафтинг в Карпатах, спелеотуризм та відвідати чарівний світ підземелля печер Тернопільщини, відвідати та купатися в найбільшому рівнинному водоспаді Україні, Червоногородський замок, краплинний водоспад Дівочі сльози та звісно куди ж без панорамного огляду на місто Заліщики. 
 

Переглядів: 466 | Додав: shef | Теги: заліщики туризм, Сплави Дністром, Турбюро заліщики екскурсії, заліщики відпочинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]